Kutya, macska (2)
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Gyönyörű brit keverék és félperzsa cicák eladók! :) — Kedves Érdeklődő! :) Az első 3 képen látható alomban az idősebb gazdira váró cicák láthatóak, ők 5 hetesek. Köztük a vörös-fehér és az egyik cirmos tarka félperzsa cica. Míg a másik kettő cirmos tarka normál szőrű. A cicákról küldök egyéni képet is a komoly érdeklődőknek, illetve részletesebb információkkal is szolgálok! Az utolsó 2 képen látható kicsik még csak 2 hetesek, de előjegyzéssel már ők is lefoglalhatóak! Mindannyiuk félig brit, félig pedig házicica keverék. Egyéni képeket róluk is bármikor küldök. Csak felelősségteljes gazdik keressenek! Az ár alkuképes.


Név: Osztermajer Kíra
Lakhely: Szekszárd
Tel: +36301924044
E-mail: osztermajerkira99@gmail.com
ID: #98146

 
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Szuper kutyariasztó — Kétsávos kutyariasztó kutyatámadások ellen a helyes választás, mert az új technikát a kutya még nem ismeri. Kettős ultrahang segítségével diszkréten elriasztja a támadó kutyát anélkül, hogy emberi fül hallaná. Kutyaugatás ellen és kutyakiképzésre is használható. Megrendelés a weboldalon.

Név: Kázmér
Lakhely: Szekszárd
E-mail: hirdet@veszem.net
Web: http://veszem.net/kutyariaszto
ID: #89054

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben