Rendezvények, bulik (3)
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Családi, baráti összejövetel Békésszentandáson! — Szent Erzsébet Rendezvényház A Békésszentandráson található eredetileg több, mint 130 éves épület a közelmúltban teljesen felújításra került, mely során úgy lett kialakítva, hogy ballagások, születésnapok, házassági évfordulók, csapatépítő tréningek és kisebb lakodalmak lebonyolítására is tökéletes helyszínt biztosíthasson és kényelmesen elférjen 35-40 fő az épületben. Természetesen nincs családi, baráti összejövetel finomságok és lakoma nélkül, így az épület kialakítása a tökéletes kulináris élmények elősegítéséhez igazodik, például nagyméretű teljesen felszerelt konyha, kemence, bográcsozó és nagy légterek állnak a vendégek rendelkezésére. A helyi gasztronómiai és a hagyományokhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal és programokkal (látvány disznóvágás, pálinkafőzés, valamint finom kemencés ételek készítésével) várjuk Önöket!

Irányár: 5 000 Ft
Név: Körösparti Nyár
Lakhely: Zomba
Tel: +36205618942
E-mail: hirdeteskorospartinyar@gmail.com
Web: https://korospartonnyaralunk.hu
ID: #112194

 
 
Első szekszárdi országos éremgyűjtő találkozó — A Magyar Éremgyűjtők Egyesületének Tolna megyei Területi Szervezete megrendezi az első szekszárdi országos éremgyűjtő találkozót. Az ingyenes kultúrális esemény célja a numizmatikai magángyűjtemények bemutatása a Tolna megyei lakosság részére. A rendezvény 2021.09.05-én 8:30-13:30-ig tart, melynek a Tolna Megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégium ad otthont a hátsó udvarból megközelíthető tornatermében. (7100 Szekszárd, Augusz u. 15.) Információ: Szőts Tihamér (titkár) A megadott telefonszámon és e-mail címen.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #107485

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Profi DJ-t keres? — Ha önnek preztis kérdést okoz, hogy melyik magas színvonalat nyújtó DJ vel dolgozzon akkor ajánlom magamat!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Madocsa
ID: #101623

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben