Családi ház, lakás (116)
 
Eladó — Eladó családiház Medinán, 960 m2 telek, 60 m2 lakórész. 2 Szoba, konyha, fürdöszoba.

Irányár: 6 000 000 Ft
Név: Kovács Györgyné
Lakhely: Medina
E-mail: hecstonaka@gmail.com
ID: #112867

 
Eladó családiház — Eladó családi ház Szekszárdtól 10 km-re, magánszemélytől. Az ingatlan 130 m2, 3 szoba, nappali, étkező, főzőfülke, spájz, fürdőszoba, külön wc, szuterin. A telek 2332 m2, a fele kert, a többi nagy árnyékos udvar, gyümölcsfákkal, szőlővel. Műanyag ablakokkal, a fűtés cirkóval vagy vízteres kandallóval lehetséges. Az ingatlan tehermentes, CSOK és banki hitel igényelhető.

Irányár: 18 900 000 Ft
Név: Szűcs Julianna
Lakhely: Bogyiszló
Tel: +36703718070
E-mail: 60julianna@gmail.com
ID: #112733

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó sorház magányzemélytől, Szekszárdon — ELADÓ Magánszemélytől SZEKSZÁRDON, központi részen, csendes környezetben, forgalom mentes, alacsony rezsivel, egyedi cirkófűtéssel rendelkező 80-as években épült sorház. Külső szigeteléssel, alumínium redőnyös, szúnyoghalóval ellátott hőszigetelt fa nyílászárókkal rendelkezik. A ház 2 szintes + szuterén, a földszinten egy napfényes, tágas kertkapcsolatos nappali, különálló konyha, mosdó wc-vel, a földszintről lehet megközelíteni a szuterént. Az emeleten 2 és fél szoba, + fürdő wc, az egyik szobához egy nagy terasz tartozik. A házhoz tartozik egy 19 nm-es különálló garázs, ami megvásárolható a házzal együtt is, vagy külön is. INGATLANOSOK, kérem NE keressenek! Igény esetén, e-mailben fényképeket küldünk. Ir. ár: 55 millió Garázs ir. ár.: 8,5 millió

Irányár: 55 000 000 Ft
Név: Kálmán Lászlóné
Lakhely: Szekszárd
Tel: +36706186361
ID: #112385

 
Tetők, féltetök készítése — Tetők átrakasat, készítését, féltetök, garazsteto csinálását vállalom. Hivjon bizalommal!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dombóvár
ID: #111220

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Felújítandó, komfort nélküli ház eladó Dunaföldváron! — Dunaföldvár frekventált pontján, a centrumtól csupán néhány percnyire, felújításra szoruló, tornácos parasztházat kínálunk eladásra. Az 1.839 nm-es telken álló ingatlan az 1930-as években épült, masszív, vastag, vályog falai 105 nm-es hasznos alapterületet zárnak közre. A ház tágas, utcafronti szobát, további két hálószobát, konyhát, előszobát és kamrát foglal magába. A lakóházhoz kapcsolódó melléképületben tároló és baromfi ólak találhatók. Az elektromos áramot épületbe, a közművizet azonban csak az udvaron található kerti csapig vezették be. Az egyéb közművek a telek előtt találhatók. A jó statikai állapotban lévő ingatlan felújítását követően száraz, meleg otthonául szolgálhat nagyobb létszámú család számára, a jelentős méretű telek és gazdasági épületek pedig akár gazdálkodásra is lehetőséget kínálnak. Az ingatlan egyedülállóan kedvező elhelyezkedésének köszönhetően magán vállalkozás, telephely, kiskereskedelmi, vagy akár vendéglátó egység kialakítására is alkalmas lehet. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #110379

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Ingatlan — Eladó Siófok-Kilitin csendes utcában egy 64nm-es 2 szoba + nappali konyha fürdőszoba kívül belül kisebb felújítást igényel. A házhoz tartozik egy kis ház amiben egy szoba konyha fürdőszoba van kialakítva. Továbbá garázs és melléképület is található. INGATLAN KÖZVETÍTŐ SEGÍTSÉGÉT NEM KÉRJÜK!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #109818

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Jó állapotú családi ház eladó Dunaföldváron! — Statikailag és esztétikailag egyaránt kiváló állapotban lévő családi házat kínálunk eladásra a Duna-parti kisváros csendes utcájában. A település centrumától mindössze másfél kilométerre található ingatlan az 1940-es évek végén épült, s gondos gazdái mindvégig megóvták az épület állapotát. A családi ház masszív, száraz falai 74 nm hasznos alapterületet zárnak közre. A napfényben fürdő folyosóhoz három tágas és rendkívül világos hálószoba kapcsolódik, melyek padlózata járólappal, hajópadlóval, illetve kiváló állapotú parkettával burkolt. A ház fűtéséről hagyományos kályhák gondoskodnak. A lakóház mellett álló 27 nm-es melléképület konyhának, előszobának, kamrának és WC-nek ad helyet. A főépülethez kapcsolódó baromfi ólak és tároló helyiségek korlátozott mértékű állattartásra adnak lehetőséget. A gépkocsi tárolására zárt, téglából épült garázs szolgál. A 544 nm-es udvar és kert gondozásához szükséges vízmennyiséget gyűrűskút biztosítja. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #108391

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Belső udvari lakás eladó Dunaföldvár centrumában! — A csendes Duna-parti kisváros centrumában, iskola, óvoda, bankok, buszpályaudvar közvetlen közelében komfortos, 3 szobás lakást kínálunk eladásra. Az 1.618 nm-es, teljesen zárt telken álló, osztatlan közös ingatlan két külön bejáratú lakást tartalmaz. Az 1950-es években épült családi ház 1990-től részleges felújításokon esett át, melyek során kijavították a tetőszerkezet hibáit, megerősítették, illetve szigetelték az eredeti falakat, részlegesen felújították a víz- és elektromos vezetékeket, egyes elavult ablakok helyére modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be. Az épület masszív, száraz falai tágas, rendkívül világos lakótereket zárnak közre. Az eladásra szánt, jó statikai állapotban lévő, 96 nm hasznos alapterületű lakás középpontjában elhelyezkedő nappalihoz két hálószoba, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba és WC kapcsolódik, melyek fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak. A gépkocsi tárolására téglából épült, zárt garázs szolgál. A lakáshoz tartozó, 300 nm-es telekrész konyhakert kialakításra kínál kiváló lehetőséget. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #108117

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Tipp-topp házikó eladó Dunaföldváron! — Teljes körűen felújított, tipp-topp házikót kínálunk eladásra Dunaföldváron. A városka centrumától csupán néhány percnyire, 554 nm-es telken álló ingatlan az 1950-es években épült, majd 2017-ben alapos átalakításon, korszerűsítésen esett át. Az épület rozzant tetőszerkezetét új, modern tetőre cserélték, az elavult ajtók és ablakok helyére hőszigetelt nyílászárókat építettek be. A ház padlózatát esztétikus járólappal, illetve padlószőnyeggel burkolták, felújították az elektromos- és vízvezetékeket, kiépítették a gázkonvektoros, illetve a vegyes tüzelésű kazánnal üzemeltetett központi fűtésrendszert. A szigetelt, masszív, száraz falak 71 nm-es lakórészt zárnak közre, amelyen az épület középpontjában elhelyezkedő konyhához két tágas és világos hálószoba, fürdőszoba és WC kapcsolódik. Az ingatlanba a kábeltévét és internetet is bevezették. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #107965

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Teljes körűen felújított családi ház eladó Bölcskén! — Statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban lévő családi házat kínálunk eladásra a sajátos hangulatú Duna-parti halászfaluban. A település központjától mindössze 2-3 percnyire, 1.406 nm-es telken álló parasztház az 1950-es évek táján épült, majd a közelmúltban teljes körű felújításon, illetve bővítésen esett át. Az ingatlan felújítása során a nyitott tornácot beépítették, az elavult ajtókat és ablakokat modern, hőszigetelt nyílászárókra cserélték, felújították az elektromos- és vízvezetéket, a megkopott padlózatot esztétikus járólappal, illetve laminált padlóval burkolták. A rendkívül masszív, száraz falakra új tetőszerkezetet építettek, a falakat utólagos hőszigeteléssel látták el. A 105 nm hasznos alapterületű épület középpontjában kialakított rendkívül tágas nappalihoz két nagyobb és egy kisebb, világos hálószoba, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, előszoba, folyosó és szélfogó kapcsolódik. Az összközműves családi ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, de a hagyományos fűtési módra is adott a lehetőség. A főépület mellett álló épület műhelynek és tároló helyiségnek ad helyet. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bölcske
ID: #107894

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Esztétikus családi ház várja igényes új gazdáit Dunaföldváron! — Kifogástalan állapotban lévő családi házat kínálunk igényes vevők számára a csendes Tolna megyei kisvárosban. A település frekventált pontján álló ingatlan nem a centrum közelében található ugyan, statikai és esztétikai állapota mégis mindenért kárpótolja majd leendő új lakóit. Az 1980-as években beton alapra épített, majd később szigetelt, masszív téglafalak közel 100 nm-es hasznos alapterületű lakóteret zárnak közre, amelyen a tágas étkezőhöz 3 világos hálószoba, konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba, WC és télikert kapcsolódik. A kifogástalan állapotban lévő épületet a közelmúltban teljes körűen felújították, melynek során az elavult ajtókat és ablakokat modern, hőszigetelt nyílászárókra cserélték, felújították az elektromos- és vízvezetékeket, a lakóhelyiségeket esztétikus laminált padlóval, illetve járólappal burkolták. Az otthon meghitt melegéről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodnak. Az épület alatt kialakított, 50 nm-es szuterén kazánháznak, garázsnak és tároló helyiségnek ad helyet. A 900nm-es parkosított, térkövezett udvar és a gondozott kert öntözését fúrt kút biztosítja. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #107697

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Otthon, édes otthon eladó Bölcskén! — Most egyedülálló lehetőség kínálkozik fiatal házasok számára a különleges hangulatú Duna-parti községben. A település központjától csupán néhány percnyire, iskola, óvoda, boltok, buszmegálló közelében, barátságos kis házat kínálunk eladásra. Az 530 nm-es, gondozott telken álló, 57 nm-es, 2+1 szobás, összkomfortos ingatlan az 1960-as években épült, majd a közelmúltban részleges felújításon esett át. A kiváló statikai állapotban lévő, száraz, masszív falakat szigetelték, az elavult ablakokat modern, hőszigetelt nyírászárókra cserélték. Az épület teljes elektromos- és vízhálózatát felújították, a lakóhelyiségeket esztétikus járólappal és laminált padlóval burkolták, kiépítették a vízteres kandallóval működtetett központi fűtésrendszert. A házba a kábeltévét, vezetékes telefont és internetet is bevezették. A kiváló megközelíthetőséggel rendelkező ingatlan aszfaltozott, közművesített utcában áll, a földgáz bevezetésére is adott a lehetőség. Ez a kedves kis családi ház kiváló választás lehet fiatal házasok számára az otthonteremtésre, de – méretének, állapotának és felszereltségének köszönhetően - idősebb emberek szerettet otthonává is válhat. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bölcske
ID: #107679

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Reklám áron eladó! Felújítandó parasztház Dunaföldváron! — Statikailag jó állapotban lévő, tornácos parasztházat kínálunk eladásra a Duna-parti kisváros csendes utcájában. Az 1930-as években vályogból épült ház hasznos alapterülete 60 nm, amelyen a konyhához két tágas szoba és kamra kapcsolódik. A rendkívül masszív, erős falaknak, a jó állapotban lévő tetőszerkezetnek, valamint a gázkonvektoros fűtési rendszernek köszönhetően a ház körű felújítást követően kényelmes, meleg otthont biztosíthat egy kisebb család számára. A lakóházhoz kapcsolódó gazdasági épület, a 20 nm-es pince és az 1.059 nm-es telek akár gazdálkodásra is lehetőséget kínál. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #107652

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Hagyományos parasztház eladó Bölcske centrumában! — Rendkívül egyszerű, hagyományos parasztházat kínálunk eladásra a csendes halászfalu centrumában. A boltoktól, buszmegállótól, postától szinte karnyújtásnyira álló ház az 1930-as években épült, a közelmúltban pedig minimális korszerűsítésen esett át, melynek során az ingatlant közművesítették, kiépítették a gázkonvektoros fűtési rendszert. Az 86 nm alapterületű épület középpontjában elhelyezkedő konyhához két tágas szoba, kamra, előszoba, tároló, fürdőszoba és WC kapcsolódik. Az udvar alatt 20 nm-es, téglázott pince található. A kicsiny, mindössze 300 nm-es telek öntözéséhez szükséges vízmennyiséget fúrt kút biztosítja. A ház teljes körű felújítását követően kényelmes, meghitt otthont biztosíthat egy család számára, de akár horgásztanyaként is szolgálhat, mivel a Duna-part mindössze 2-3 perc alatt elérhető. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bölcske
ID: #107641

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Teljes körűen felújított lakás eladó Dunaföldváron! — Kényelmes, meleg, összkomfortos lakást kínálunk eladásra a Duna-parti kisváros csendes lakóparkjában. A 2000-ben felújított, szigetelt panel épület 4. emeletén található lakás a közelmúltban újabb, teljes körű felújításon esett át, melynek során az elavult nyílászárókat modern, hőszigetelt ajtókra és ablakokra cserélték, felújították az elektromos- és vízvezetékeket, a megkopott burkolatok helyett esztétikus laminált padlóval és járólappal burkolták a lakóhelyiségeket. Az ingatlan 60 nm hasznos alapterületén a tágas, világos nagyobb szobához két kisebb hálószoba, konyha, előszoba, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A rendkívül jól szigetelt, meleg lakás fűtéséről központi gázkazánnal üzemeltetett házközponti fűtés gondoskodik. Az épület kedvező elhelyezkedésének köszönhetően élelmiszerbolt, buszmegálló mindössze néhány perc alatt elérhető. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 13,5 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #107599

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Tolnán, frekventált helyen családi ház eladó, vállalkozások számára is — Frekventált helyen, a város egyik fő utcáján, egykor kocsmának helyet adó, a város kulturális központja mellett, 1925–ben épült klasszikus polgári ház eladó. Telek 887 m2. Első lakrész egyedi fűtéssel: 4 szoba, 2 előszoba, fürdőszoba, spájz. Hátsó lakrész egyedi fűtéssel: 1 szoba, 1 konyha és fürdőszoba. Leghátul kamrák, disznóól, garázs és kert. Az udvar alatt nagy boltíves pince.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tolna
ID: #106976

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Felújított, 3 szobás lakás eladó Dunaföldvár centrumában! — A kellemes hangulatú, csendes Duna-parti kisváros centrumában, szinte karnyújtásnyira a buszpályaudvartól, boltoktól, bankoktól felújított társasházi lakást kínálunk eladásra. Az 1960-as években téglából épült, jó statikai állapotban lévő ház masszív, száraz falai földszinti és emeleti lakóteret zárnak közre. Az épület emeleti részén elhelyezkedő, 78 nm hasznos alapterületű, 3 szobás lakás a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, melynek során kicserélték a megkopott burkolatokat, felújították az elektromos- és vízvezetékeket, az elavult ajtók és ablakok helyett modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be. A ház fűtéséről gázkazánnal üzemeltetett házközponti fűtésrendszer gondoskodik. Az egyedülállóan kedvező adottságokkal rendelkező, tágas, világos lakás kiváló választás lehet fiatal házasok számára, de – elhelyezkedéséből adódóan – idősebb számára is kényelmes, meleg családi fészket biztosíthat. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 23 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106939

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Teljes körűen felújított családi ház eladó Dunaföldváron! — Statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan családi házat kínálunk eladásra Dunaföldváron! A családias hangulatú, Duna-parti kisváros csendes utcájában, a centrumtól néhány percnyire álló, kiváló statikai állapotú épület az 1930-as években épült, a közelmúltban pedig teljes körű felújításon esett át. A ház korszerűsítése során a tökéletes tetőszerkezetet burkoló eternitet bitumenes zsindellyel látták el, a vályog falak nagy részét téglából újraépítették és szigetelték, az elavult ablakokat és ajtókat modern, hőszigetelt nyílászárókra cserélték. Felújították az elektromos- és vízvezetékeket, a padlózatot esztétikus laminált padlóval, illetve kerámia lapokkal burkolták. A masszív, száraz falak 100 nm-es, rendkívül tágas lakóteret zárnak közre, amelyen a világos nappalihoz két hálószoba, étkező-konyha, kamra, tároló helyiség, fürdőszoba és WC kapcsolódik. Az épület eredeti, parasztház jellegét az újszerűvé alakított, oszlopos tornác hangsúlyozza. Az összközműves ingatlan fűtéséről modern, gazdaságos, elektromos fűtőpanelek gondoskodnak. Az 559 nm-es, részben lebetonozott telek parkosított udvar, konyhakert kialakítására, garázs építésére is kiváló lehetőséget kínál. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 19,5 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106874

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Kétszintes, 7 szobás, összkomfortos családi ház eladó Dunaföldváron! — Kiváló statikai állapotban lévő, kétszintes, összkomfortos családi házat kínálunk eladásra Dunaföldvár főutcáján. A csendes Duna-parti kisváros centrumától csupán néhány percnyire, iskola, óvoda, buszmegálló közelében álló ingatlan 1978-ban épült téglából. Az épület 130 nm-es hasznos alapterületű földszintje három világos szobát foglal magában, melyekhez konyha, kamra, kazánház, közlekedő és aknás garázs kapcsolódik. A ház azonos méretű emeleti részén, a középpontban elhelyezkedő nappaliból további három hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC és előszoba nyílik. A rendkívül tágas és kényelmes családi ház fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodnak, de hagyományos kandalló, illetve egyéb alternatív fűtési módok kialakítására is adott a lehetőség. A lakóház mellett álló, 50 nm alapterületű, 6 méter belmagasságú, dupla garázs kombájnok, traktorok, vagy egyéb mezőgazdasági gépek tárolására is kiválóan alkalmas lehet. A terület végében elhelyezkedő, tégla építésű épület raktározási célokra is alkalmas. A 800 nm-es telek mellékutcára nyíló hátsó kapuja jelentős mértékben megkönnyítheti a gépjárművel történő közlekedést, vagy áruszállítást. A rendkívül kedvező adottságokkal rendelkező ingatlan – a lakóházként történő használat mellett - egyedülálló lehetőséget kínál kereskedelmi, kisipari, illetve egyéb tevékenységek végzésére is. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 31,5 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel Ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106872

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Értékeit eredetiben őrző, tornácos parasztház eladó Dunaföldváron! — Múltat őrző, tornácos házat kínálok mostan, mely híven őrzi értékeit, hajdanvolt gazdák megfakult nyomát, gyermeki kacajt, anyák aggódó sóhaját. Mert bizony eme vastag falak között megállt az idő, s ki e házba lép, annak lelkét a múlt szelleme érinti meg. Az öreg tető még büszkén tekint alá, védve a ház masszív, száraz falát, eső, szél, fagy soha nem járhatja át. Deszkázott eresz vet árnyat kőlábas tornácára, honnan a vendég hűvös félhomályba lép. Megfáradt csend mereng a konyha mozaikkövén, s az alkony aranyló glóriát fest meszelt falára. Szúrágta kazettás ajtó vezet a tágas nagyszobába, melynek kicsiny ablakai az utcára néznek, s mely több generáció éjjeli szállásául szolgált egykor. Kisebb szoba tárul elénk a konyha másik oldalán, tornácra, s azon túl az udvarra látni ablakából, fakult minták megsárgult falán, hajópadló reccsen lépteink nyomán. Nyári konyha búvik a ház végiben, por lebben döngölt padlójáról, sarkában rakott sparhelt kormos téglája billen. Kamra, istálló, kocsiszín terül a ház megett, s baromfi ólak annak udvarán, hol egykor disznó, kacsa, csibe nevelkedett, ma pókok fonják hálóikat, s hűvös falak közt mereng a porladó idő. Irányár: 7,5 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106835

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Felújítást igénylő nagy családi ház eladó Dunaföldváron! — Statikailag kiváló állapotban lévő, viszont jelentős helyreállítási munkálatokat igénylő, kétszintes családi házat kínálunk eladásra a csendes Duna-parti kisvárosban. A település egyik főutcáján álló, rendkívül jó megközelíthetőséggel bíró épület az 1980-as években épült, masszív, száraz tégla falait időjárásálló nemes vakolat védi. A ház 84 nm-es földszintjén a tágas nappalihoz világos hálószoba, konyha, WC, garázs és kazánház kapcsolódik. Az emeleti lakótérben további 4 hálószoba, előtér, közlekedő, fürdőszoba és WC került kialakításra. Az épület déli homlokzatán elhelyezkedő erkély kiváló lehetőséget kínál az itt élők számára a gondtalan pihenésre. A ház fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok egyaránt gondoskodnak. Az eredetileg kifogástalan állapotú, azonban éveken át lakatlanul álló ingatlant a közelmúltban illetéktelen személyek feltörték és az épületben található különböző fém felszerelési tárgyakat eltulajdonították, a burkolatokat megrongálták. A tolvajok martalékává váltak például a fűtő radiátorok, vízcsapok, szaniterek, melyek pótlása, a ház újból lakhatóvá tétele már az új tulajdonos feladata lesz. Az 1.350 nm-es, bekerített udvar és kert, valamint a kertben álló gyümölcsfák öntözéséhez szükséges vízmennyiséget fúrt kút biztosítja. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 26,5 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106804

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Kényelmes lakás csendes környezetben eladó Dunaföldváron! — Dunaföldvár csendes, biztonságos lakóparkjában eladásra kínálunk egy részlegesen felújított, 44 nm hasznos alapterületű, 2 szobás, összkomfortos lakást. Az 1975-ben épült, gondozott, parkosított környezetben álló panel épület 2000-ben teljes körű felújításon esett át, szigetelték a falakat, kicserélték a víz- és elektromos vezetékeket, korszerűsítették a fűtési rendszert, hőszigetelt nyílászárókat építettek be. Az ingatlan fűtéséről központi gázkazán gondoskodik. A ház harmadik emeletén található, esztétikus lakás világos, keleti fekvésű nappalijához hálószoba, tágas konyha, előszoba, fürdőszoba és WC kapcsolódik. Az ingatlanhoz tartozó 6 nm-es pince külön alku tárgyát képezheti. A csendes, családias hangulatú lépcsőház kiváló lehetőséget biztosít az itt élők számára a gondtalan pihenésre. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 12,49 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106755

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Előkelő, kényelmes polgári otthon eladó Solton! — A barátságos alföldi kisváros csendes utcájában, szinte csak karnyújtásnyira a település centrumától, kifogástalan állapotban lévő, kétszintes sorházi lakást kínálunk eladásra. A 134 nm hasznos alapterületű, 3+1 szobás ingatlan 1982-ben épült, a közelmúltban pedig részleges felújítson, korszerűsítésen esett át. A ház földszintjén a rendkívül tágas nappalihoz étkező-konyha, kamra, kazánház, tusoló, WC és garázs kapcsolódik. Az emeleten három világos hálószoba, előtér, fürdőszoba és WC helyezkedik el. Az összközműves épület fűtéséről gázcirkó, illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A ház mögött elhelyezkedő terasz és gondozott kert kiváló lehetőséget kínál az itt élők számára a gondtalan pihenésre és kikapcsolódásra. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 25,9 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106727

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Családi ház asztalos üzemmel eladó Dunaföldváron! — Statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban lévő, összkomfortos családi házat kínálunk eladásra a hozzá kapcsolódó asztalos üzemmel, valamint annak teljes berendezésével. Az 1986-ban téglából épült, tetőtér beépítéses épület masszív, szigetelt falai 120 nm-es hasznos alapterületet, 3 szobát zárnak közre. A ház földszintjén elhelyezkedő tágas, világos étkező-konyhához hálószoba, kamra, előszoba, közlekedő, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A tetőtérben két hálószoba, előtér és közlekedő került kialakításra. A ház alagsorában kazánház és tároló helyiségek találhatók. Az összközműves épület fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodnak. A lakóházhoz kapcsolódó, 160 nm-es asztalos műhely, valamint a berendezést képező nagy értékű szakipari gépek egy induló vállalkozás alapjául szolgálhatnak. A 3.707 nm-es telek beépítetlen részén elterülő kertben gondozott, termő gyümölcsfák állnak. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 31,9 M. Ft. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106496

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Családi ház asztalos üzemmel eladó Dunaföldváron! — Statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban lévő, összkomfortos családi házat kínálunk eladásra a hozzá kapcsolódó asztalos üzemmel, valamint annak teljes berendezésével. Az 1986-ban téglából épült, tetőtér beépítéses épület masszív, szigetelt falai 120 nm-es hasznos alapterületet, 3 szobát zárnak közre. A ház földszintjén elhelyezkedő tágas, világos étkező-konyhához hálószoba, kamra, előszoba, közlekedő, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A tetőtérben két hálószoba, előtér és közlekedő került kialakításra. A ház alagsorában kazánház és tároló helyiségek találhatók. Az összközműves épület fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodnak. A lakóházhoz kapcsolódó, 160 nm-es asztalos műhely, valamint a berendezést képező nagy értékű szakipari gépek egy induló vállalkozás alapjául szolgálhatnak. A 3.707 nm-es telek beépítetlen részén elterülő kertben gondozott, termő gyümölcsfák állnak. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106494

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Teljes körűen felújított, összkomfortos családi ház eladó Előszálláson — A kedvező földrajzi adottságokkal rendelkező Fejér megyei nagyközség mindössze 26 km-re fekszik Dunaújvárostól, de Dunaföldvárról és az M6-os autópályáról is néhány perc alatt elérhető. A település centrumától szinte csak karnyújtásnyira, iskola, óvoda, boltok, buszmegálló közelében kínálunk eladásra egy rendkívül esztétikus, kényelmes, 94 nm hasznos alapterületű, 3 szobás, összkomfortos családi házat. Az 1970-es években épült eredeti épület az elmúlt évtizedek során bővítésre került, majd a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, melynek során felújították a víz- és elektromos vezetékeket, a burkolatokat, az elavult ajtók és ablakok helyére modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be. Az összközműves ház fűtéséről vegyes tüzelésű kazánnal üzemeltetett központi fűtésrendszer gondoskodik, de a gázfűtés kiépítésére is adott a lehetőség. A gépkocsi tárolására zárt garázs szolgál. A 2.124 nm-es udvar és kert öntözéséhez szükséges vízmennyiséget fúrt kút biztosítja.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106226

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Kényelmes, erkélyes lakás eladó Dunaújvárosban! — Az Acélváros nyüzsgő forgatagától távol, a centrumtól mégis mindössze néhány percnyire, rendkívül kellemes hangulatú, parkosított környezetben kínálunk eladásra egy 50 nm-es, 2 szobás, erkélyes lakást. Az 1980-as évek derekán épült, szigetelt panelház negyedik emeletén található ingatlan a közelmúltban részleges felújításon esett át, melynek során az elavult ablakok és ajtók helyett modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be, a megkopott burkolatokat esztétikus laminált padlóra, illetve járólapra cserélték. A kényelmes, meleg, meghitt hangulatú hajlék előszobájából tágas, világos nappali, konyha, fürdőszoba és WC nyílik, a nyugati fekvésű hálószobához erkély kapcsolódik, amely kiváló lehetőséget kínál az ott élők számára a gondtalan pihenésre. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 13,8 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106192

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Mézeskalács házikó eladó Bölcskén! — Mintha csak gyermekkorunk meséiből bukkanna elő ez a kedves, parányi házikó, amely az álmos kis halászfalu eldugott utcácskájában álldogál, mindössze néhány percnyire a központtól. A zsebkendőnyi, 166 nm-es telken álló épület az 1950-es évek táján épült, majd az 2008-ban részleges felújításon és bővítésen esett át, melynek során felújították az elektromos-és vízvezetékeket, burkolatokat, egyes elavult ajtókat és ablakokat modern, hőszigetelt nyílászárókra cseréltek, az eredetileg eternittel fedett tetőt bitumenes zsindellyel burkolták. A kicsiny, 48 nm-es lakóház vastag, masszív falai 48 nm-es alapterületű lakóteret zárnak közre, amelyen a tágas, világos szobához étkező, konyha, előszoba, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak. A főépület mellett álló, 7 nm-es, fűthető nyári konyha az őszi befőzésekhez nyújt jó szolgálatot, a kamra pedig kerti szerszámok, kisgépek, kerékpárok tárolására alkalmas. A jó statikai állapotban lévő ingatlan jelenleg főként esztétikai felújítást igényel. Irányár: 6,2 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106150

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Nagycsaládosoknak! Erkélyes, 3 szobás lakás eladó Dunaföldváron! — Kiváló állapotú, 60 nm hasznos alapterületű, 3 szobás lakást kínálunk eladásra nagycsaládosnak Dunaföldváron. A kisváros csendes lakóparkjában álló panel épület az ezredfordulón teljes körű felújításon esett át, melynek során a falakat szigetelték, az elavult nyílászárókat modern, hőszigetelt ajtókra és ablakokra cserélték, kiépítették a központi gázkazánnal üzemeltetett házközponti fűtési rendszert, felújították az elektromos- és vízvezetékeket. A gondozott, kulturált ház harmadik emeletén található lakás rendkívül tágas, világos nappalijához további két hálószoba, konyha, előszoba, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A gyerekszobából nyíló loggia és az ablakok a parkosított belső udvarra néznek. A redőnnyel és szúnyoghálóval is felszerelt, hőszigetelt ablakok, az egyedi mérőkkel ellátott lapradiátorok, valamint a légkondicionáló berendezés télen és nyáron egyaránt kellemes hőmérsékletet biztosítanak az itt élők számára. Az ingatlanba a kábeltévé, vezetékes telefon és internet is bevezetésre került. A lakáshoz tartozó 12 nm-es pince a család feleslegessé vált bútorai, használati tárgyai tárolására szolgál.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #106102

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Felújított, erkélyes lakás eladó Dunaföldváron! — A kellemes hangulatú, Duna-parti kisváros csendes lakóparkjában, kulturált környezetben kínálunk eladásra egy 44 nm hasznos alapterületű, 2 szobás, erkélyes panel lakást. Az egyedi kialakítású lakópark belső udvarában álló épületek az 1970-es években épültek, majd az ezredfordulón teljes körű felújításon estek át. A négy emeletes panel házakat külsőleg szigetelték, közművesítették, kiépítették a gázkazánnal üzemeltetett f központi fűtési rendszert. Az épület negyedik emeletén található lakást a közelmúltban korszerűsítették, az elavult ablakok és ajtók helyett modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be, a megkopott burkolatokat esztétikus laminált padlóra, illetve járólapra cserélték. A kényelmes, meleg, meghitt hangulatú hajlék előszobájából konyha, hálószoba, fürdőszoba és WC nyílik, a tágas, rendkívül világos nappalihoz kapcsolódó erkély kiváló lehetőséget kínál az ott élők számára a gondtalan pihenésre. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #105865

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Paks óvárosában felújítandó ház eladó — Kiváló statikai állapotban lévő, jórészt felújítást igénylő családi házrészt kínálunk eladásra a kisváros óvárosában. A centrumtól mindössze néhány percnyire, csendes utcában, kulturált környezetben álló ingatlan téglából épült a múlt század első harmadában, majd 1963-ban jelentős átalakításon esett át. A mintegy 150 nm-es épület első traktusa egy idős hölgy tulajdonában áll, az eladásra kínált 100 nm hasznos alapterületű házrészben a 3 tágas szobához étkező, kamra, fürdőszoba, WC, főzőfülke és folyosó kapcsolódik. A ház fűtéséről cserépkályha gondoskodik. A gépkocsi tárolására zárt, téglaépítésű garázs szolgál. A lakóház mellett gazdasági épületek, kamrák, ólak és tárolók állnak. Az 1.500 nm-es telek kiváló lehetőséget kínál új tulajdonosa számára társasházak, szociális-, vagy kulturális létesítmények építésére is. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #105662

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Dupla komfortos, két generációs családi ház eladó Pakson! — A dinamikusan fejlődő kisváros csendes utcájában, szinte csak karnyújtásnyira a település centrumától, statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban lévő családi házat kínálunk eladásra. Az 1982-ben Porothon téglából épült, tökéletesen hőszigetelt épület a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, melynek során a régi, elavult ajtók és ablakok helyett modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be, kicserélték az elektromos- és vízvezetékeket, felújították a burkolatokat és a fűtésrendszert. Az épület két lakószintje 180 nm hasznos alapterületet, 6 szobát foglal magában. A ház földszintjén a rendkívül tágas, világos nappalihoz hálószoba, étkező, konyha, nyári konyha, kamra, fürdőszoba, WC, műhely és garázs kapcsolódik. Az emeleten nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba, WC és erkély került kialakításra. A klímatizált ingatlan fűtéséről kondenzációs gázkazán, valamint vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A 488 nm-es, zárt, gondozott, parkosított udvaron kocsi beálló, présház és téglázott pince található. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 61 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #105593

 
Elvizesedett felvizesedett — Dohos, saletromos, nedves, vizes, talajvizes pince, pincefal, labazat, hazfal szigeteles utolag. Szaraz hazfal, pince veglegesen.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #105254

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Részlegesen felújított, tornácos parasztház eladó Bölcskén! — Kiváló statikai állapotban lévő tornácos parasztházat kínálunk eladásra az egyedülálló hangulatú, Duna-parti településen. A falu centrumától szinte csak karnyújtásnyira álló ház az 1940-es években épült, vastag, rendkívül masszív, száraz falai, kiváló állapotban lévő tetőszerkezete már kiállták az idő próbáját. Az 57 nm hasznos alapterületű épület tágas, világos, utcafronti nappalijához hálószoba, konyha és fürdőszoba kapcsolódik. Az ingatlan felújítása a közelmúltban megkezdődött, melynek során az elavult ajtók és ablakok helyére modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be, kicserélték az elektromos- és vízvezetékeket, az épületet közművesítették, kiépítették a gázkonvektorokkal üzemeltetett fűtési rendszert. Az eredeti vályogfalak utólagos szigetelése, téglával történő kiváltása nagyrészt megtörtént. A felújítási munkák befejezése már az új tulajdonosra vár. Az 504 nm-es, két utcáról is megközelíthető saroktelek alternatív lehetőségeket biztosít a gépkocsival történő behajtásra, illetve az udvar és kert kialakítására. Az egyedülállóan kedvező adottságokkal rendelkező ingatlan buszmegálló, bolt, posta közvetlen közelében áll, de az iskola és óvoda is néhány perc alatt megközelíthető. A kicsiny ház emellett mindössze 80-100 méterre található a Duna-parttól, így nyaralónak, illetve horgásztanyának is alkalmas lehet. Irányár: 6,8 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bölcske
ID: #105226

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Részlegesen felújított, tornácos parasztház eladó Bölcskén! — Kiváló statikai állapotban lévő tornácos parasztházat kínálunk eladásra az egyedülálló hangulatú, Duna-parti településen. A falu centrumától szinte csak karnyújtásnyira álló ház az 1940-es években épült, vastag, rendkívül masszív, száraz falai, kiváló állapotban lévő tetőszerkezete már kiállták az idő próbáját. Az 57 nm hasznos alapterületű épület tágas, világos, utcafronti nappalijához hálószoba, konyha és fürdőszoba kapcsolódik. Az ingatlan felújítása a közelmúltban megkezdődött, melynek során az elavult ajtók és ablakok helyére modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be, kicserélték az elektromos- és vízvezetékeket, az épületet közművesítették, kiépítették a gázkonvektorokkal üzemeltetett fűtési rendszert. Az eredeti vályogfalak utólagos szigetelése, téglával történő kiváltása nagyrészt megtörtént. A felújítási munkák befejezése már az új tulajdonosra vár. Az 504 nm-es, két utcáról is megközelíthető saroktelek alternatív lehetőségeket biztosít a gépkocsival történő behajtásra, illetve az udvar és kert kialakítására. Az egyedülállóan kedvező adottságokkal rendelkező ingatlan buszmegálló, bolt, posta közvetlen közelében áll, de az iskola és óvoda is néhány perc alatt megközelíthető. A kicsiny ház emellett mindössze 80-100 méterre található a Duna-parttól, így nyaralónak, illetve horgásztanyának is alkalmas lehet. Irodáink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Ügyfeleik részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. City Cartel ingatlaniroda, Paks, Dózsa György út 29.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bölcske
ID: #105225

 
Felvizesedett elvizesedett — Dohos, saletromos, nedves, vizes, talajvizes pince, pincefal, labazat, hazfal szigeteles utolag. Szaraz hazfal, pince veglegesen.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #105102

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Budapest XI. kerületben felújított tégla lakás — Budapesten, 11. kerületben a Kalotaszeg és a Fehérvári út találkozásánál lévő téglaházban eladnám a felújított, fiatalos, jó hangulatú lakásomat. Lakás napfényes, reggeli órákban a hálószobába, délutáni, esti órákban a nappaliba süt a nap. Nagyon szép, meleg, otthonos, jó elrendezésű a lakás. Lakás per- és tehermentes. Lakás befektetésnek is tökéletes, kiváló közlekedési lehetősége miatt. A lakáshoz nagyon közel van a 17, 41, 47, és 56-os villamos Kalotaszeg utcai megállója, innen néhány perc alatt elérhető a Móricz Zsigmond körtér, ott a 4-es metróra, a 4-6-os villamosra és a 7-es buszra lehet átszállni, az 1-es villamosra átszállás egy megállóra van. Az utcán a parkolás ingyenes. A környéken van két óvoda, sok játszótér és park, egy megállóra pedig a Tesco és a SPAR, az Allee néhány megálló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, étterem, edzőterem könnyedén elérhető.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #104861

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Újszerű, tetőtér beépítéses ház eladó Baracson! — Újszerű állapotban lévő, tetőtér beépítéses, 3 szobás, szigetelt, 90 nm hasznos alapterületű tégla ház eladó Baracson. A víz és elektromos vezetékeket, megkopott burkolatokat kicserélték, az elavult ajtók és ablakok helyett modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be. Fűtés: gázkonvektor. Víz: fúrt és ásott kút. Nyári konyha és zárt garázs tartozik a házhoz. Telek: 750 nm Bővebb információ telefonon.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #104777

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Újszerű, tetőtér beépítéses ház eladó Baracson! — Újszerű állapotban lévő, tetőtér beépítéses, 3 szobás, szigetelt, 90 nm hasznos alapterületű tégla ház eladó Baracson. A víz és elektromos vezetékeket, megkopott burkolatokat kicserélték, az elavult ajtók és ablakok helyett modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be. Fűtés: gázkonvektor. Víz: fúrt és ásott kút. Nyári konyha és zárt garázs tartozik a házhoz. Telek: 750 nm Bővebb információ telefonon.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #104776

 
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Parkra néző, világos, erkélyes lakás eladó Dunaújvárosban! — Eladó ez a gyönyörű lakás Dunaújváros barátságos, természetközeli részén. Az ingatlan 57 m2, tágas nappali, fürdőszoba - wc (külön), konyha, kisebb szoba és egy erkély található benne. A lakás a közelmúltban részleges felújításon esett át, mely során felújították a víz- és elektromos vezetékeket, az elavult burkolatokat esztétikus laminált padlóra, járólapra, illetve PVC padlóra cserélték.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #104686

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Parkra néző, világos, erkélyes lakás eladó Dunaújvárosban! — Rendkívül kellemes hangulatú, biztonságos környéken kínálunk eladásra egy 2 szobás, erkélyes, részben felújított lakást Dunaújvárosban. A város centrumától mindössze néhány percnyire, iskolák, boltok, buszmegálló közelében álló, szigetelt, panel épület az 1970-es években épült. A ház harmadik emeletén elhelyezkedő lakás a közelmúltban részleges felújításon esett át, melynek során felújították a víz- és elektromos vezetékeket, az eredeti, elavult burkolatokat esztétikus laminált padlóra, járólapra, illetve PVC padlóra cserélték. A statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban lévő ingatlan rendkívül száraz, szigetelt falai 57 nm-es hasznos alapterületet zárnak közre, amelyen a tágas, világos nappalihoz egy kisebb hálószoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A nappaliból nyíló erkély kiváló kilátást biztosít a ház előtt elterülő, százados fák lombjai által beárnyékolt parkra, a konyha ablakából pedig a városi panoráma tárul a szemünk elé. A szigetelt, távfűtéses lakás fűtési és egyéb rezsi költségei - az ingatlan kedvező házon belüli elhelyezkedésének köszönhetően - rendkívül alacsonyak. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. Irányár: 13,6 M. Ft. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7. Online ingatlanbemutatás!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #104685

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Társasházi lakás Szekszárdon eladó! — Szigetelt tégla házban eladó kétszobás, 53 m2-es fsz-i, világos lakás. WC, fürdő külön helyiségben. Műanyag nyílászárók, új, energiatakarékos konvektorok, víz-, villanyvezeték felújítva. Parkettás szobák, a többi helyiség kerámialapos. A lakáshoz önálló tároló tartozik. Nyugodt környék, gyalog 5 percre nagy bevásárló központ, gyógyszertár, orvosi rendelő. Távolsági buszmegálló, strand, óvoda, iskola a közelben, helyi járatos buszmegálló egy háztömbnyire. Irányár: 18,5 m Ft.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #104161

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó lakás — Szekszárdon, városközpontban, 4em-i, 58 nm-es, téglaépítésű, központi fűtéssel ellátott, egyedi vízórás, tetőtéri, 2 szobás lakás eladó.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #103739

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Budapest - Kispesten ház eladó - Csere is érdekel — MOST ÁRON ALUL! SÜRGŐS. Közel a metró, vonat, villamos és busz. Itt mindig lesz ingyenes parkolóhely. A ház megszentelt, magas a rezgésszintje, különlegesen jó energiái vannak. Gyógyító tevékenység folyt benne. A ház hőszigetelt. A szoba VILÁGOS és HATALMAS. A wc távol van a szobától Felújítva: - konyhai járólap a legdrágább, legerősebb járólapból - vécébe épített bidé, szagelszívó - kád, fölötte átlátszó ablak - dupla faablak és dupla bejárati faajtó felújítva - teljes festés kívül-belül Kert: - veteményes - eper - fenyő, szederfa, orgona, meggy, cseresznye - virágok, árnyékliliomsor, páfrány - kerti tó Nagy terasz: ez is nemrég készült. Száraz pince. Beépíthető, tiszta padlás. Csendes, biztonságos környék, Wekerle határán. Közelben minden, ami kell: Köki: Nyugatiba és Zuglóba 20 perc alatt Kisbolt, nagybolt, éttermek, piac, óvoda, iskola, cukrászda A kert összesen 450 nm, az enyém 120 nm, kerítéssel, zárható kertkapuval lekerítve. Dolgozó! szomszédok. CSERE IS ÉRDEKEL, nagyobbat keresünk!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Kisvejke
ID: #103572

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó lakás Szekszárd — Szekszárdon Alisca utcában csendes nyugodt környezetben, tulajdonostól eladó szép, 57 m2,2 szobás,3. emeleti távfűtéses, erkélyes, redőnyös lakás. Örök panorámás kilátás van a városra. Buszmegálló, iskola, bolt a közelben megtalálható. Amennyiben felkeltette érdeklődését, megtekintéssel keressen bizalommal. Érdeklődni a megadott telefonszámon (kérem ingatlanosok ne hívjanak).

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #102928

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Alagsori, 42nm-es átalakitott lakás eladó. — Szekszárdon, Alisca utcában. Alagsori 42 nm-es átalakitott lakás eladó. Csendes nyugodt helyen. Buszmegálló, a ház előtt. Boltok, rendelő, gyógyszertár gyalog kb.6-8 percre. A lakás átalakitott. Az erdeti kis konyhát megszüntettük,és a nagyobbik szobában alakitottuk ki. Most van egy kis konyha,étkező, nappalink, ami két embernek megfelelő. Van egy hálószoba,és a fürdő is kényelmesebb, mert a mosógépet kivittük a volt konyhába, ott lett kialakitva egy gardrób, polcokkal. A bejárati ajtó egy 12 ponton záró biztonsági acélajtó, csengővel, kulcslyuk megvilágitó leddel. Midkét ablakon redőny van. A lakás egy kétlakásos folyósó egyik végén van. A szobákban plafon ventilátorok vannak felszerelve. Nyáron nagyon jót lehet pihenni, kellemes a légkör. A konyhában kerámia lapos tűzhely, ill. Sütő van beépitve. A konyhabútor 4 éve lett cserélve. Jó állapotú. A mosógép és a tűzhely külön, külön megszakitón vannak. Télen alig-alig kell bekapcsolni a fűtést, a fal szigetelt. A falak egy része tapétázott, ill. Téglával burkolt

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #102735

 
Régi borospince felújítás — - földalatti műtárgyak kivitelezése - régi borospince bővítés, kifalazás, boltozás - új pince vágás - talajvíz - pinceszigetelés - vízszivárgás, vízbetörés megszüntetés - vízzár - nem bitumenes kivitelezés

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #102323

 
Falszigetelés utólag (4500 Ft/fm), talajvíz, pinceszigetelés — Talajvizes, dohos, salátromos pince, szuterin, lábazat, határfal szigetelés utólag. Talajvíz pinceszigetelés. Vízszivárgás, vízbetörés megszüntetés. Vízzár. Nem bitumenes kivitelezés. Épületfelújítás.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #102322

 
Tolna megye, Paks — Pakson, központi helyen 2 szobás 52 m2,-es erkélyes lakás eladó. A lépcsőházat 2016-ban szigetelték. Az ablakok cseréje is megtörtént! Helyileg jól frekventált. Iskola, pályaudvar, boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, fogorvos, tanuszoda, gyógyfürdő, játszóterek, stb... Néhány méterre található a lépcsőháztól. A lépcsőház előtt parkolási lehetőség! A lakásban található 2szoba, fürdőszoba, kamra, előszoba, konyha, wc, és erkély. A lakáshoz tartozik egy saját illetve egy. közös tároló (a közös alatt csupán 2lakóról van szó!) Telefonos elérhetőséget privát üzenetben adnék. A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Telefonon vagy üzenetben minden további kérdésre válaszolok!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #101945

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Bonyhádon lakás eladó — Bonyhádon a Fáy ltp.10 szám fsz. 1 tégla épületben, egyedi fűtéses 55 m2-es 2 szobás erkélyes lakás eladó.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bonyhád
ID: #101722

 
Befektetők, összeköltözők figyelem! — Tamásiban a termálfürdővel szemben! 3 külön bejáratú lakrészből álló családi ház eladó! 130nm+130nm+70nm. Vállalkozással is! Lakásokat, nyaralót beszámítok!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tamási
ID: #101643

 
ELADÓ lakás Paks 50 m2 — Magányszemélytől ELADÓ egy 50 m2-es jó állapotban lévő, földszinti 2 szobás, hátsó, zöld parkra néző, nagyon csendes panellakás. Kocsi forgalom nincs! A szobák külön nyílóak, fürdő-WC külön van. A ház szigetelt, a nyílászárók 3 rétegűre cserélve, ebből adódóan a rezsi nagyon alacsony. A lakáshoz tartozik még egy kb 8,5 m2-es saját, zárható tároló. A lépcsőház rendezett, tiszta, frissen festve, és járólapozva. Minden nagyon közel: Iskola, óvóda, bölcsőde, bolt, buszmegálló 2-5 perc sétára. Egy tisztasági festés után azonnal költözhető! I speak English.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #101557

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Csaladi haz Facankert elado — Facankertben,3 szoba, furdo WC, konyha, kamra, nappalis csaladi haz elado, kihasznalatlansag miatt. Nagy udvar, ket garazs az egyik szerelo aknas, pince, gazdalkodasra alkalmas mellek epuletekkel.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Fácánkert
ID: #101312

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Tulajdonostol eladó XI kerületi panel lakás! — Tulajdonostol eladó! XI kerület Etele uton eladó 50nm2 panel lakas.  2 egyforma méretű szoba! Mind két szobában müködő klíma található! Nincs erkély teljes méretű szoba lett helyette. A lakás közepes állapotú nem szokványos panel. A nyillás zárok és a radiátorok ki lettek cserélve. A fűtés szabályozható, megosztó van rajta. A lakásban előszoba, gardrob, fürdő, wc, konyha, kamra, található. Az emeleten egy közös zárható tároló(száritó)van. Pince rész tartozik a lakáshoz. Jelen pillanatban a tárolot és a pincét is egyedül használjuk. A ház körül teljes zöld övezet, mindent újra parkosítottak. A ház mellet ovoda, iskola, közért található. Kelenföldi pálya udvaron bevásárló központ épül.(500m körzetben szinte minden található)A központban orvosi rendelő, gyogyszertár, fitness termek, kávézó, cukrászda található. Kikapcsolódásra hatalmas park áll rendelkezésre gumi futó pálya található-, kosárlabda-, foci-és bicikli pályákkal. Kisebb gyerekeknek elkerített kalandpark. Kutyusoknak elkerített tanpálya és futattó van. Közlekedési kapcsolat M4 metró, villamos, busz, vasút. Parkolási lehetőség a ház körül. Térfigyelő kamerákkal ellátot utak. Ingatlan közvetitők ne hívjanak meg bízást nem adunk! Érdeklődni telefonon. Ha üzenetet hagynak vissza hívom

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Alsónána
ID: #101079

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Közel a Balaton — Eladó Kislángon 3 és fél szobás, két bejáratú, felújított parasztház. Telek 4300 m2, fúrt kút, pince, melléképületek, gyümölcsfák. Balaton 18 perc.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Diósberény
ID: #100994

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó lakás! — Eladó 2,5 szobás lakásunk Simontornyán. Gyönyörű, parkosított közös udvar tartozik hozzá. Szép kilátással, csendes nyugodt, környéken. Iskola 2 percre,óvoda 4 percre található. Nyílászárók cseréje megtörtént. Új radiátorok vannak de mellette egy jól működő cserépkályha is. A fél szobát ebédlővé alakítottuk. Így egy nagy szoba és egy kisebb szoba van. Fürdőszobában sarokkád. Különálló wc és egy kis kamra is található a lakásban. Pincében külön tárolóhely tartozik a lakáshoz, egy garázs és erkély is!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Simontornya
ID: #100159

 
Kopolit üvegezést vállalunk — Vállalunk elötetök készitése polikarbonát és kopolit üvegmezök cseréjé töréspotlását, felujitását Állvánnyal vagy iparialpin technikával

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #100009

 
25 fős kőműves brigád, kőműves munkát vállal — Kőműves brigád, kőműves munkát vállal. Házépítést, felújítást. Akár azonnali kezdéssel.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #100008

 
Ingyen lakhatás — Bátaszék kozelében ingyen lakhatást ajánlok, hosszutávra komfort nélkuli parasztházban, megbizhato család illetve személyek jelentkezését várom.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bátaszék
ID: #99640

 
Talajvized -- dohszagu - saletromos epulet lakas szigeteles — Felvizesedett - talajvizes saletromos dohszagu peneszes - pince szuterin labazat hazfal hatarfal szigeteles 30 ev - Tapasztalat epuletfelujitas

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bonyhád
ID: #99163

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Gravírozott fa cég és h. számtábla gyártás — Egyedi igények alapján is gyártott minden Szinre pácolt gravírozott fa cég és h. Számtábla gyártás! Hívjon bizalommal non stop: Ar /postával

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #98691

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Gravírozott fa cég és h. számtábla gyártás — Egyedi igények alapján is gyártott minden Szinre pácolt gravírozott fa cég és h. Számtábla gyártás! Hívjon bizalommal non stop: Ar /postával

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #98622

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Gravírozott fa cég és h. Számtábla gyártás — Egyedi igények alapján is gyártott minden Szinre pácolt gravírozott fa cég és h. Számtábla gyártás! Hívjon bizalommal non stop:Ar/postával

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #98608

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Harc — Eladó Harcon, frekventált helyen, Szekszárdtól 10 km-re, 110nm-es, 3 szobás,összközműves, gáz és vegyes fűtésű, felújítandó családi ház, 1500nm-es fajtasoros gyümölcsös telken. Az ingatlan kertészkedésre, növény-, és gyümölcstermesztésre, és előnyös elhelyezkedésénél fogva bármilyen vállalkozás indítására alkalmas lehet, de befektetésnek is kiváló.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Harc
ID: #97984

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Tágas, világos polgári otthon eladó Dunaföldvár centrumában! — Tágas, világos polgári otthon eladó Dunaföldvár centrumában!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #97879

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Felújított kockaház új tetővel eladó Bölcskén! — Bölcske csendes, családias hangulatú utcájában, a központtól néhány percnyire eladásra kínálunk, egy 100 nm hasznos alapterületű, két szobás családi házat. Az 1958-ban épült házat több alkalommal is átépítették, bővítették, 2007-ben pedig sor került az épület részleges felújítására is. A masszív, száraz falakra új tetőszerkezet került, az eredeti, elavult ajtókat és ablakokat modern, hőszigetelt nyílászárókra cserélték. Az ingatlan közművesítése során kiépítésre került a gázkonvektoros fűtési rendszer. Irányár: 9,5 M. Ft.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bölcske
ID: #97729

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Dunaszentgyörgyön családi ház eladó — Tolna megyében, Dunaszentgyörgy központi részén, Pakstól 8km-re eladó ez a 3 szobás plusz étkezős 94 m2-es 1388m2-es telken álló családi ház. A házhoz pince, kamra és egyéb melléképületek is tartoznak.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaszentgyörgy
ID: #97348

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Felújítandó ház hatalmas telekkel eladó Madocsán — A parányi Tolna megyei település mindössze néhány percnyire fekszik Pakstól, de az M6-os autópályától is könnyen elérhető. A község csendes részén, aszfaltozott út mellett, felújításra váró családi házat kínálunk eladásra. A múlt század harmincas éveiben épült ház masszív vályog falai 82 nm-es lakóteret zárnak közre, amelyen két lakószoba, konyha és előszoba osztozik. A lakóházhoz nagy alapterületű istálló kapcsolódik. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektor és hagyományos, vegyes tüzelésű kályha gondoskodik. Az épület statikailag és esztétikailag egyaránt felújítást igényel. A családi ház körül elterülő 5.629 nm-es telek gazdálkodásra kínál kiváló lehetőséget. City Cartel ingatlaniroda, Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.(Tesco) City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Madocsa
ID: #97037

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Felújítandó ház nagy telekkel eladó Madocsán — A parányi Tolna megyei település mindössze néhány percnyire fekszik Pakstól, de az M6-os autópályától is könnyen elérhető. A község csendes részén, aszfaltozott út mellett, felújításra váró családi házat kínálunk eladásra. A múlt század harmincas éveiben épült ház masszív vályog falai 82 nm-es lakóteret zárnak közre, amelyen két lakószoba, konyha és előszoba osztozik. A lakóházhoz nagy alapterületű istálló kapcsolódik. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektor és hagyományos, vegyes tüzelésű kályha gondoskodik. Az épület statikailag és esztétikailag egyaránt felújítást igényel. A családi ház körül elterülő 5.629 nm-es telek gazdálkodásra kínál kiváló lehetőséget. Az elavult ingatlan jelentősebb anyagi ráfordítás nélkül felvonulási épületként, felújítását, korszerűsítését követően pedig családi házként, vagy munkásszállásként is funkcionálhat. Irányár: 2,99 M. Ft. Irodáink teljes körű szolgáltatással (CSOK és hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány és adásvételi szerződés megszervezése, földhivatali ügyintézés, stb.) állnak kedves Ügyfeleik rendelkezésére. City Cartel ingatlaniroda, Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.(Tesco) City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Madocsa
ID: #97036

 
Eladó lakás — Bonyhádon eladó lakást vásárolnék szerzödéssel havi részletre!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bonyhád
ID: #96957

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Újszerű, tetőtér beépítéses családi ház eladó Kulcson! — Statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotban lévő, kényelmes családi házat kínálunk eladásra Kulcson! A családias hangulatú, Fejér megyei település a fővárosból 40 perc alatt elérhető az M6-os autópályán, a dinamikusan fejlődő iparváros, Dunaújváros pedig mindössze 13 km-re található. A község csendes utcájában, a főút közelében álló ingatlan 2000-ben épült Porothon téglából. A 110 nm-es hasznos alapterületű épület földszintjén elhelyezkedő tágas, világos nappalihoz egy hálószoba, étkező, konyha, fürdőszoba, wc és előszoba kapcsolódik. A ház tetőterében egy külön bejáratú, összkomfortos lakás került kialakításra nappalival, hálószobával, étkezővel, fürdőszobával és wc-vel. A lakóház alatt elhelyezkedő szuterén garázsnak, kazánháznak, tároló helyiségnek és egy 20 nm-es borospincének ad helyet. A szigetelt, meleg családi ház fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodnak. Az 1.400 nm-es telken parkosított udvar, gondozott, termő gyümölcsfákkal és szőlőtőkékkel betelepített kert, valamint egy 30 nm-es hobby műhely foglal helyet. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető. City Cartel ingatlaniroda, Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6. (Tesco)

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #96925

 
Dunaszentgyörgyön családi ház eladó — Dunaszentgyörgyön, központi részen, 3 szobás, fürdőszobás, összkomfortos (víz, villany, gáz) családi ház eladó. A ház némi javításra szorul, de közel van a patika, orvos, posta, óvoda, iskola. Pince is van hozzá. Alapterület kb. 100 nm. Kerttel, udvarral. Megtekinthető: Dunaszentgyörgy, Várdomb u. 42.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaszentgyörgy
ID: #95398

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Különleges, hangulatos, világos, 2 percre a pályaudvartól – eladó nagy — Szekszárd belvárosában, a pályaudvartól 2 perc sétára, tégla építésű társasház tetején található lakásunk eladó. Óriási terasz, tágas terek, kényelmes, világos 3 szoba várja új tulajdonosát. A terasz a Hunyadi utca platánfáinak lombkorona szintjében van, a többi ablakból pedig a szekszárdi dombok láthatók. Nagy fürdőszoba, különálló wc, kamra tartozik a folyamatosan, gondosan karbantartott lakáshoz. Praktikus tárolóhelyek kerültek kialakításra, riasztórendszer gondoskodik a biztonságról. Igazi kényelmes otthon, akár azonnal is költözhető. Tető szigetelés, egyedi fa nyílászárók és bejárati ajtó, vízszigetelt frissen felújított terasz, új gardróbszekrények, rendezett, tiszta lépcsőház, pince szinten tárolóhelység, ingyenes parkolás a ház mellett. Közlekedési és bevásárlási lehetőségek 2 percre, városközpont 5 perc gyalog, szép, rendezett nyugodt környék. Iskola, óvoda, sportolási lehetőség is karnyújtásnyira.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #95212

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó Budapesti kis öröklakás a belvárosban — Eladó Budapesten belvárosi kis lakás tulajdonostól. az ingatlan tehermentes alapterülete 13 négyzetméter, galériázott, földszintes, utcai, világos. A fűtés gázkonvektoros, közös költség 3500 ft / hó ami magába foglalja a vízfogyasztást is. Az ingatlan a VI-ik ker. Szondi Eötvös utcai felújított sarokház földszintjén található. Belmagassága 5,5 méter, galériás, mellékhelyiséggel, zuhanyzóval, saját mérőórákkal rendelkezik, üzlethelyiségnek is alkalmas.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Báta
ID: #94913

 
Családi házat keresek! — Havi részletre megvásárolható családi házat keresek Tolna megyében.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Nagykónyi
ID: #94676

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Paks József Attila u. — Pakson a József Attila utcában 755 m2-es két utcára nyíló telken, felújításra szoruló vegyes falazatú családi ház eladó. A telekre 3 db lakás építhető.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #94327

 
Eladó ház Dunaszentgyörgyön — Dunaszentgyörgy központjában eladó 90 m2-es felújított ház. A házban 3 szoba és egy félszoba, amerikai konyha, étkező fürdő és wc kapott helyett. Az ingatlanon pár évvel ezelőtt tető csere volt, a ház kívülről le lett szigetelve. A szobák laminált lapozva lettek, az étkező és konyha pedig járó lapozva. A konyhában beépített konyhabútor van. Teljesen tehermentes! A közelben boltok, óvoda, iskola és buszmegálló található. Minden olyan ügyfelemnek ajánlom, aki ki szeretne szakadni a város zajából és egy nyugodt és csendes helyen szeretne élni. Ha felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal, akár hétvégén is.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #93797

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó Tolnán egy két generációs ház, garázzsal — Tolnán eladóvá vált egy 100 m2-es családi ház. A ház kívül belül kitűnő állapotban van! Az 1984-ben épült tégla ingatlan 2 szinten várja új tulajdonosát. Az alsó szinten konyha -beépített bútorral-, kamra, étkező, fürdő zuhany kabinnal, wc és nappali. A nagy méretű nappaliból jutunk ki a hátsó teraszra ami egyből kivezet a kicsi, de annál szebb kertbe. A felső szinten egy igényesen felújított fürdő található és négy szoba ami igény szerint alakítható. Ehhez a szinthez tartozik még egy-egy erkély is. Az emeletek között falépcső biztosítja a közlekedést. Az ingatlan legalsó szintjén egy nagy méretű szuterén található. Ez a helyiség tökéletesen alkalmas egy vállalkozásra, hiszen be lett vezetve az ipari áram is. A ház mellett egy 15 m2-es garázs található ami beletartozik az ingatlan árába. A ház tökéletes állapotban van, tetőcsere pár évvel ezelőtt volt, akár azonnal is költözhető. A közelben minden megtalálható iskolák, óvodák, boltok, bankok, de a busz és vasút közlekedés is. Minden ügyfelemnek csak ajánlani tudom ezt a csodás otthont!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #93796

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Részben felújított, 3 szobás családi ház eladó Bölcskén! — A kellemes hangulatú, Duna-parti település központjától karnyújtásnyira, buszmegálló, boltok, iskola, óvoda közelében eladásra kínálunk, egy 130 nm. hasznos alapterületű, 3 szobás családi házat. Az 1950-es években épült ingatlan a közelmúltban részleges felújításon esett át: az épület külső ablakait és ajtóit modern, hőszigetelt nyílászárókra cserélték, felújították a belső burkolatokat, átalakították a lakóhelyiségeket. A masszív, száraz falak rendkívül tágas és világos nappalit, két további kényelmes szobát, étkezőt, konyhát, fürdőszobát, előszobát és folyosót zárnak közre, melyek felújítása jórészt már megtörtént. A ház fűtéséről hagyományos kandalló, valamint gázkonvektorok gondoskodnak. A lakóházhoz nagyméretű kamra és istálló kapcsolódik, melyek tároló és garázs kialakítására kínálnak lehetőséget. Az összközműves ingatlanba a vezetékes telefont és internetet is bevezették, a televízió adásokat műholdvevő közvetíti. A 2.194 nm-es telken elterülő udvar és kert öntözéséhez szükséges vízmennyiséget gyűrűskút biztosítja. Az ingatlan megvásárlásához CSOK. és banki hitel is igényelhető. Irányár: 7,3 M. Ft.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bölcske
ID: #93276

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Barátságos kis ház eladó Daruszentmiklóson! — Rendkívül meghitt, meleg családi fészket kínálunk eladásra a kellemes hangulatú Fejér-megyei településen. A Dunaújvárostól mindössze néhány percnyire fekvő, barátságos kis falu idillikus környezetet biztosíthat mindazok számára, akik csendre, nyugalomra vágynak. A 2870 nm-es telken álló épületet 1968-ban építették, masszív, rendkívül jól szigetelő falai és tetőszerkezete a tavalyi év során teljes körű felújításon estek át. A 82 nm. hasznos alapterületű, 2 szobás családi házat közművesítették, kiépítették a gázkonvektoros fűtési rendszert. A modern hőforrások mellett a házban hagyományos cserépkályha is üzemel. A kiváló állapotúvá varázsolt ingatlanba a vezetékes telefont, internetet és kábeltévét is bevezették. A gondozott udvar és kert öntözéséhez szükséges vízmennyiséget ásott és fúrt kutak biztosítják. A gépkocsi tárolására 16 nm-es garázs szolgál. Az ingatlan CSOK. és banki hitel felhasználásával is megvásárolható. Irányár: 4,5 M. Ft. 30/815-2529 vizler. Jozsef@citycartel. Hu City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #93275

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Elárvult házikó gondos gazdát keres Dunaföldváron! — Alig néhány éve még „mézeskalács házikó” állt ezen a 452 nm-es telken, mindössze egy karnyújtásnyira a városka centrumától. Az egykor oly kellemes hangulatú, meleg, meghitt családi fészek mára rideg, ütött-kopott odúvá vált, melyet elhagytak, melyet nem fűt már a szeretet, a család. Nyirkos, hideg falak merednek csendesen, magányosan, zárva közre 2 tágas, világos szobát, étkezőt - hol hajdan gyermekek vidám zsivaja zenget -, most porfátylas padlója felett néma hálót sző a csend. Ragyogva fénylő fürdőszobát emésztett az elmúló idő kopott veremmé, s elszáradt kórókká az előszoba színpompás virágait. Masszív Totya gyomrában robogott tölgy, kőris, akác, vagy gázkazán fűtötte a ház 90 nm-ét. Most hideg acélon rozsdát mar a kihűlt parázs. Gyomlepte kertjében pocok vert tanyát, s kopár udvarán elmerengve gondos, új gazdájáról álmodik a ház. Új, meghitt otthona megvásárlásához CSOK. és banki hitel is igényelhető! Irányár mindössze: 3,6 M. Ft.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #93274

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Gyönyörű családi ház Bátaszék szívében! — Bátaszék központjában eladó egy nagy telekkel és gyönyörű kerttel rendelkező régi sváb családi ház. A ház jó állapotú, néhány kisebb javítást illetve tisztasági festést igényel. A ház teljesen alápincézett. A telek méretéből adódóan akár vállalkozásra is alkalmas. Térkövezett udvar, automata kovácsoltvas kapu.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bátaszék
ID: #93135

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Erkélyes Panelprogramos Lakás eladó Pakson — Üdv Kedves Olvasó! Nyugodt környezetben, közkedvelt helyen eladó egy 3. emeleti 2 szobás 56m2-es erkélyes Panel lakás Pakson a Wigner Jenő utcában. A lakás jó elrendezésű, konyha, étkező külön, az erkély redőnyöztetve, szúnyoghalóval védve. A háztömb benne van a panelprogramban ami már el is kezdődött. A, nyílászárók 2016 végén ki lettek cserélve, a tömb szigetelése 2017 re van tervezve. Óvoda, bölcsőde, iskola, bolt, Orvosi rendelők stb... a közelben. Tényleg minden 5 perc gyalog :)! A lakás alkalmas lehet pályakezdő fiataloknak, alacsony fenntarthatósága miatt. Az ingatlan bármikor megtekinthető, egy egyeztetés után. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal! További Szép Napot! :)

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #92987

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Parasztház eladó Dunaföldváron! — Páratlan, autentikus hangulatú parasztházat kínálunk eladásra Dunaföldvár csendes utcájában. Az 1900-as évek elején vályogból épült ház még ma is stabilan áll, dacolva faggyal, s a nyári nap perzselő hevével. A masszív, száraz falak 80 nm-es hasznos alapterületet, három tágas szobát és konyhát fognak közre, a hajdani tornácból előszobát és télikertet alakítottak ki. Az épület tetőszerkezetét a nem túlságosan távoli múltban átépítették, az ingatlant közművesítették. A házikó fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, de a hagyományos fűtésre is van lehetőség. Az 556 nm-es telken kis konyhakert található, valamint egy részben téglázott, 30 nm-es borospince. Figyelmébe ajánljuk a kicsiny házat mindazoknak, akik érdeklődnek a hagyományos vidéki értékek, a fagerendás mennyezet, az aprócska ablakok, vastag, vasalt ajtók iránt. Az ingatlan megvásárlása kizárólag készpénzért lehetséges! City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #92894

 
Szekszárd - Munkácsy utca - 3 szintes sorház eladó — Szekszárd kiemelt pontján, a felújított történelmi belvárostól néhány lépésnyire, a Munkácsy utcában 3 szintes, számos lehetőséget magában rejtő sorházi ingatlan eladó. A főbb paraméterek a következők: 207 m (nettó: 165,82 m2) alapterület, 3 szoba + 2 félszoba, 2 fürdőszoba, 3 mellékhelyiség, konyha, 3 db panorámás terasz, tárolóhelyiségek, garázs, külön gépkocsibeálló, egy kisebb belső kert, a fűtést gázcirkós rendszer szolgáltatja. A precízen megépített és folyamatosan karbantartott ház belső elrendezése saját igényekhez szabható, az alagsori szint külön lakrészként funkcionálhat, valamint alkalmassá tehető vállalkozói tevékenység folytatására (iroda, üzlet, műhely, vendégház). Az összes köz- és egyéb szolgáltatás könnyen elérhető, minden körülmény adott ahhoz, hogy az ingatlan szép, kényelmes, nyugodt otthont és környezetet biztosítson az új tulajdonosának, akár több generációnak is.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #92755

 
Talajviz pinceszigeteles vizzar — VIZBETORES talajvizes szuterinek PINCEK SZIGETELESE SZARAZ lakas pince veglegesen GARANCIA

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #92129

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Szinte új családi ház eladó Solton! — Kifogástalan statikai és esztétikai állapotban lévő családi házat kínálunk eladásra Solton. Az alföldi kisváros csendes utcájában, 2106 nm-es telken álló ingatlan 2006-ban épült. A Porotherm téglából álló falakat 5 cm vastag Hungarocellel szigetelték. A 108 nm. hasznos alapterületű ház rendkívül tágas és világos nappalijához további három nagyméretű szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc, közlekedő és folyosó kapcsolódik. Az épület északi és déli oldalán egyaránt teraszok kerültek kialakításra. Az összközműves ház fűtéséről gázcirkóval üzemeltetett központi fűtésrendszer gondoskodik. Az ingatlanba a vezetékes telefont, internetet és kábeltévét is bevezették. A gondozott, parkosított udvar és kert öntözését gyűrűskútról oldották meg. Az épület szigetelt tetőtere a rendkívül masszív falaknak, a beton födémnek és a kifogástalan tetőszerkezetnek köszönhetően beépíthető, újabb lakóhelyiségek kialakítására kínálva lehetőséget. Irányár: 19,7 M. Ft. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #91232

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Igazgyöngy! Kicsiny ház eladó Dunaföldváron! — Csendes, kellemes hangulatú utcában áll a kicsiny ház, a főúttól karnyújtásnyira. Falatnyi, térkővel burkolt udvaron át vezet az út a fedett teraszra, melyre apró nyári konyha ajtaja nyílik. Barátságos, otthonos fészekbe lépünk innen, makulátlanul tiszta, csempézett étkező-konyha, és esztétikus, gyönyörű fürdőszoba tárul elénk, melyekhez nappali és tágas, világos hálószoba kapcsolódik. Az 1970-es években épült házat 2006-ban építette át gondos gazdája. Masszív, száraz falait szigetelte, ósdi ajtóit, ablakait modern, hőszigetelt nyílászárókra cserélte. Kicserélte a víz- és villanyvezetékeket, átépítette a tetőt, bevezette a közműveket. Az öreg kályhák helyett ma már gázkonvektorok gondoskodnak az otthon meghitt melegéről. A tipp-topp kis házba akár azonnal beköltözhetnek új gazdái, az alig 50 nm-es, szigetelt épület, valamint a 140 nm-es telek fenntartási költségei pedig rendkívül alacsonyak. Irányár: 6,7 M. Ft. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #91231

 
Újvárosi ház — Szekszárdon eladó. gazdálkodásra, vállalkozásra alkalmas, felújjítandó 100n2 - es, csendes, nyugodt, megbízható környezetben, sok melléképülettel, víz, villany vezetékek felújjítva, tető átrakva, nagy udvar, kert. Érdeklődni telefonon lehet.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #91176

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Felújított lakás kulturált környezetben eladó Dunaföldváron! — Dunaföldvár csendes, biztonságos lakóparkjában eladásra kínálunk egy felújított, 50 nm hasznos alapterületű, 2 szobás, összkomfortos lakást. Az ingatlan fűtéséről központi gázkazán gondoskodik. A ház negyedik emeletén található, rendkívül esztétikus lakás világos, déli fekvésű nappalijához hálószoba, tágas konyha, előszoba, fürdőszoba és különálló wc. kapcsolódik. A rendkívül csendes, családias hangulatú lépcsőház állandóan zárt kapuja kizárólag saját kulccsal, vagy kaputelefonon nyitható, ezáltal biztosítva a lakók és értékeik biztonságát. Az ingatlanhoz tartozó 6 nm-es pince külön alku tárgyát képezheti. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #91015

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Újszerű állapotú, szigetelt családi ház eladó Apostagon! — A dunaújvárosi hídtól csupán néhány pernyire, az 51. Számú főút közvetlen közelében eladásra kínálunk, egy újszerű állapotban lévő, 120 nm hasznos alapterületű, 4+1 szobás családi házat. Az ingatlan fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az 1284 nm-es, gondozott telken egy 124 nm-es melléképület is kialakításra került, amely hobbi szobát, tároló helyiségeket és garázs foglal magában. A parkosított udvar és kert öntözéséhez szükséges vízmennyiséget fúrt kút biztosítja. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #91014

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Decsen ház eladó — Decsen kis családi ház eladó. 1 szoba, konyha, fürdőszoba, spájz. Melléképületek, garázs, kis kert. A ház vegyes falazatú, alacsony rezsi költségű.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Decs
ID: #90772

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó Pincehelyen 116 m2-es ikerház, 4 szobás + garázs, kert — Eladó Pincehelyen 116 nm-es 2 szintes osztott helyrajzi számon külön bejáratú ikerház hozzátartozó konyhakerttel és udvarral! Földszinten nappali, háló, konyha kamrával, fürdőszoba (káddal) a WC külön helységben található. Emeleten szintén található egy nappali, szoba, külön WC, illetve egy szerkezetkész fürdőszoba. Az udvaron több mellék helység található. Pl.: garázs, kazánház, egyéb tároló helységek. Fűtése a háznak, cirkó, illetve vegyes tüzelésű kazán, Kiváló közlekedés: Vonat 8 perc Autóbusz 3 perc

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Pincehely
ID: #90604

 
Csendes helyen Családi Ház Eladó — Jó állapotban levő két szintes sarok családi ház (tetőtér beépíthető) zöld övezetben helyi és távolsági buszmegállók, üzlet, iskola, óvoda, jól megközelíthető a közelben. Garázs, autóbeállók, kert, udvar, pince tartozik hozzá.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #90382

 
Házat vásárolnék! — Nagyobb családi házat keresek havi 100 ezer forintos részletfizetési lehetőséggel.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bonyhád
ID: #90277

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Árzuhanás! Erkélyes lakás eladó Dunaföldváron! — Rendkívül csendes, kulturált környezetben, a város biztonságos lakóparkjában eladó, egy esztétikusan felújított lakás, 52 m2-es, 1+1 szobás, összkomfortos lakás. Az 1975-ben épült, majd 2000-ben teljesen átépített, szigetelt ház negyedik emeletén található ingatlan szobáit laminált padlóval, egyéb helyiségeit járólappal burkolták, az épület fűtéséről központi gázkazán gondoskodik. A lakás rezsi költsége - a szigetelt falaknak köszönhetően - rendkívül alacsony. A nappaliból nyíló erkély kiváló lehetőséget nyújt a gondtalan pihenésre. Az ingatlanhoz tartozik egy 4,28 m2 alapterületű pince is. Régi ár: 5,7 M. Ft. Új ár: 3,99 City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #90254

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó ház Tolnán — Tolnán, jó környéken, a 6-os úttól autóval pár percre, 700 m2-es telken, közel 150 m2-es, egy szintes téglából épült családi ház eladó! Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tolna
ID: #89928

 
1 szobás lakás sürgősen eladó — Szekszárdon a Zöldkert utcában eladó 1 szobás (31nm) földszinti lakás kis terasszal. A szoba és a konyha 1 éve lett felújítva. Csendes környék, jó buszjárattal, közelben vegyes bolt, játszótér.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #89735

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Különleges hangulatú svábház eladó Dunaföldváron! — Igazán ritka különlegességet kínálunk mindazoknak, akik érdeklődnek az autentikus hangulatú épületek iránt. Dunaföldvár központjától néhány percnyire, frekventált, jó megközelíthetőséggel rendelkező helyen eladó, egy 100 m2 hasznos alapterületű, 2+1 szobás családi ház. Az 1968-ban téglából épült, kiváló statikai állapotban lévő ingatlan tágas, világos, parkettával burkolt szobáihoz étkező, konyha, kamra, fürdőszoba és wc. kapcsolódik. A lakóhelyiségek pácolt gerendái, a fából készült nyílászárók, a faragott bútorok és berendezési tárgyak egyedülálló, különleges hangulatot kölcsönöznek a háznak. Az összközműves ingatlan fűtéséről hagyományos cserépkályha-kandalló gondoskodik. Az épület alatt 25 m2-es szuterén húzódik. A 430 m2-es telken parkosított udvar, gondozott kert, 20 m2-es pince található.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #89704

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Családi ház eladó Tevelen — Tevelen a Dorogi utcában négy szobás étkezős nappalis gáz és vegyes tüzelésű családi ház eladó. Présház pince gazdálkodásra alkalmas nagy telek tartozik hozzá.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tevel
ID: #89700

 
Szekszárdi ingatlan — Eladó 1 szobás lakás a Zöldkert utcában. Részben felújítva, csendes környéken.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szekszárd
ID: #89561

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Panziónak is alkalmas épület eladó Dunaföldváron! — Hajdan panzióként működött, majd zsidó kereskedők otthonául szolgált az épület, mely a hangulatos Duna-parti kisváros frekventált pontján, a buszpályaudvar, a gyógyfürdő és a Duna-híd közvetlen közelében áll. A XX. század utolsó évtizedeiben, valamint a rendszerváltást követő időszakban lakatlanul állt a ház, amely helyenként még ma is magán viseli a jómódú kispolgári élet nyomait. A kiváló statikai állapotban lévő, kétszintes épület tágas, világos belső terei, parkettával burkolt szobái, masszív, tapétázott falai jelentős felújítást igényelnek ugyan, az ingatlan funkcionális adottságainak, valamint rendkívül kedvező elhelyezkedésének köszönhetően azonban a befektetett anyagi eszközök várhatóan gyors megtérülést garantálnak. A 118 m2 hasznos alapterületű, 5+1 szobás ház kiváló lehetőséget kínál a legkülönfélébb vállalkozás folytatásához, legyen az akár vendéglátó-, ipari-, vagy kereskedelmi tevékenység. A település centrumából és a Duna-partról egyaránt könnyen megközelíthető ingatlanhoz 466 m2-es telek kapcsolódik, mely kerthelyiség, park, vagy akár parkoló kialakítására is alkalmas lehet.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #89392

 
Eladó lakás Paks — Pakson eladó egy 2 szobás panel lakás felújított épületben.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Paks
ID: #89378

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Régies hangulatú, téglaépítésű ház eladó Dunaföldváron! — A XIX. századi kisnemesi kúriák stílusában épült, autentikus hangulatú családi házat kínálunk eladásra Dunaföldvár patinás utcájában, a városka centrumától mindössze 2-3 percnyire. Az 1305 m2-es, gondozott telken álló ingatlan 1992-ben, Porothon téglából épült, s – annak ellenére, hogy stílusjegyei alapján bárki felújított parasztháznak nézné – valóban, szinte új építésű lakóépületnek tekinthető. A rendkívül szolid, a külső szemlélő számára szinte jellegtelen épület alaposan meglepheti mindazokat, akik belépnek a kapuján. A tetővel fedett kapualjból 158 m2 hasznos alapterületű, 3+1 szobás, tetőtér beépítéses, galériás, esztétikus családi házba lépünk. A 108 m2-es földszinti lakótér központi helyisége a tágas nappali, amely – a hatalmas, déli fekvésű ablakainak köszönhetően – egész nap fényárban úszik. A nappaliból az utcafronti hálószobába és gardrobe szobába vezet az út, az épület hátsó részében pedig a fürdőszoba, wc, konyha, étkező és spejz található. Az 50 m2-es tetőtérbe stílszerű fa lépcsősor vezet. A galériázott felső szinten közlekedő, egy nagyobb és egy kisebb hálószoba, valamint fürdőszoba helyezkedik el. A kiváló statikai állapotban lévő, összközműves családi ház fűtéséről gázcirkó gondoskodik. A lakóházhoz kapcsolódó telken parkosított udvar, gondozott kert, díszcserjék és termő gyümölcsfák találhatók. Szíves figyelmébe ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik újszerű, kényelmes otthonra vágynak egy karnyújtásnyira a központtól. City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #89376

 
Tolna-Mözs — Tolna-Mözs Szent istván ut 19 sz alatti ikerház egyik fele eladó. 3szoba, konyha, spájz, fürdő szoba, előszoba, erkély, központi fütés, udvar, télga épület mely felujitandó!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tolna
ID: #89343

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Dombóvártól 20km-re családi ház eladó — Somogy megyében, Göllében családi ház eladó. Az ingatlan Kaposvár, Dombóvár vonzáskörzetében található, tégla építésű, 140 m2-es családi ház. Helyiségek: 3 nagyméretű (25-30 m2) szoba, 1 gardrob, hall, közlekedő, fürdőszoba, konyha és kamra. 2100 m2-es telek, garázs, pince is van.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dombóvár
ID: #89333

 
Kisvejkeközpontjában családiház eladó — Tolna megyében, Kisvejke település központjában eladó egy 114 m2-es tégla építésű 4 szoba, konyhás vegyes fűtésű családi ház nagy - 1980 m2 - telekkel, konyhakerttel. A házhoz gazdálkodósra alkalmas melléképületek tartoznak, ipari árammal, pincékkel. Az ingatlan sok lehetőséget rejt magában vidéki életet keresők, gazdálkodni vágyók számára. Az ingatlan per és tehermentes.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Kisvejke
ID: #89313

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Lehetőség Ingatlanközvetítő partnereknek — Lehetőség Ingatlanközvetítő partnereknek! Páratlan alkalom a weboldalunkon. Elhelyezheti cégként is ingatlan hirdetéseit térképes keresővel, így akár megduplázhatja esélyeit is az ingatlanpiacon. Kategóriánként is számtalan választási lehetőséget kínálunk akár magán, akár üzleti partnerek bevonását az ingatlan piacra. Velünk csak nyerhet.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dalmand
ID: #89192

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Költözz be! — Költözz be! Hova? Megmutatjuk Neked, nem kell tovább keresned. Oldalunkon térképes keresővel, hitelkalkulátorral, ügynök-segítség igénybevétellel, ingyenes ingatlan hirdetéssel, vagyi s egyszerűen csakis ÉRTED vagyunk, TÉGED segítünk, hogy MEGTALÁLD, ELADD, BÉRELHESD álmaid otthonát, telkét, nyaralóját, üzletét… Nézz be oldalunkra, nem bánod meg, mert MINDEN, AMI INGATLAN… az itt van.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Bogyiszló
ID: #89183

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Családi ház eladó Solt kertvárosában! — Kétszintes, erkélyes, 200 m2 alapterületű, 3 szobás családi házat kínálunk értékesítésre Solt csendes, családi házas részén. A központtól és a főúttól egyaránt mindössze néhány pernyire álló ingatlan 1986-ban épült, 2014-ben pedig teljes körű felújításon esett át. Az 1120 m2-es, gondozott telken álló, összkomfortos ház masszív falai tágas, világos, kényelmes tereket zárnak közre, alsó szintjén garázs, ebédlő, konyha, kamra, fürdőszoba és előszoba található. Az emeleten nappali, két hálószoba, fürdőszoba és külön wc. került kialakításra, melyekhez erkély is kapcsolódik. A helyiségek padlószőnyeggel, illetve járólappal burkoltak, az épület fa és műanyag nyílászárókat egyaránt tartalmaz. Az ingatlanba a vezetékes telefont, internetet és kábeltévét is bevezették. A családi ház fűtéséről egy új, vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Irányár: 16,5 M. Ft.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #88758

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Esztétikus, kényelmes garzon eladó Solt centrumában! — Rendkívül esztétikus, kényelmes, meleg, tetőtéri garzont ajánlunk értékesítésre Solt központjában. Az 1996-ban épült, csendes, kulturált társasház karnyújtásnyira helyezkedik el a buszmegállótól, boltoktól, banktól, iskolától, óvodától. Az épület második emeletén található, 45 m2-es, szigetelt, barátságos kis lakás a közelmúltban teljes körű felújításon esett át, tágas, világos lakóhelyiségei laminált padlóval, illetve járólappal burkoltak, falai festettek. Az összközműves ingatlan fűtéséről központi gázkazán gondoskodik, az egyedi mérővel ellátott lakások belső hőmérséklete külön-külön szabályozható. A házba a kábeltévé, vezetékes telefon és internet is bevezetésre került. Az értékesítésre kínált ingatlanhoz 6 m2 alapterületű pince is tartozik. Irányár: 8,8. M. Ft.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #88757

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Esztétikus, felújított családi ház eladó Dunaföldváron — Dunaföldvár központjától néhány percnyire, boltok, buszmegálló, iskola, óvoda közelében eladó, egy 110 m2-es, 3 szobás, összkomfortos családi ház. Az 1950-es években épült ingatlant 2009-ben teljes körűen felújították, közművesítették, korszerűsítették. Kicserélték a víz- és elektromos vezetékeket, az eredeti ajtók és ablakok helyébe modern, hőszigetelt nyílászárókat építettek be. A tágas, világos szobák és az egyéb helyiségek fűtéséről rendkívül gazdaságos, modern vízteres kandalló gondoskodik. A 403 m2-es telken gondozott, parkosított udvar és kicsinyke kertet találunk. Irányár: 8,7 M. Ft.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #88756

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Csendes oázis a város szívében! Lakás eladó Dunaföldvár centrumában — A különleges hangulatú, barátságos, Duna-parti városka centrumában eladásra kínálunk, egy 63 m2-es, 2 szobás, átlagos állapotú lakást. A múlt század elején téglából épült, belső udvarú ház eltérő méretű lakásokat foglal magában. Az értékesíteni kívánt ingatlan két tágas, világos szobájához ebédlő, konyha, fürdőszoba és előtér kapcsolódik. Az összközműves lakás fűtéséről gázkonvektorok, és hagyományos cserépkályha gondoskodik. A lakáshoz 8 m2-es tüzelő tároló is tartozik. A rendkívül csendes udvarban esztétikus, gondozott, park, gondosan művelt veteményes kert található. A ház vastag falainak, a tömör fa kapunak köszönhetően az udvarra minimális zaj szűrődik be csupán a főutcáról. Irányár: 6,8 M. Ft.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #88755

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Kis ház egyedülállónak — Balatontól 30 km-re, Somogy megyében Kányán eladó, kb. 60 négyzetméter alapterületű kis ház. Egy szoba, konyha, fürdőkabin, WC. Melléépület fatároló, gazdálkodára alkalmas nagy szántó terület. Hétvégi háznak is alkalmas.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Iregszemcse
ID: #88702

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Szekszárd mellett Őcsényben bútorozott luxusingatlan eladó — Eladó két szintes teljesen felújított családi ház, luxus kivitelben. Az ingatlant saját célra, igényes, minőségi kivitelezéssel újították fel. Wellness része szaunával, konditeremmel ellátott. Jakuzzi helye teljes mértékben kiépített. Étkezőben Neobarokk bútorok, a családi ház többi részén modern, új berendezések, valamint az új elektromos tárgyak is a vételárat képezik. A házat az udvar felőli részen egy nagy fedett terasz öleli körbe, az udvart ízléses térkő borítja. Az ár magában foglalja az újszerű berendezések, bútorok nagy részét. Azonnal költözhető állapotban. Ajánlom olyan családok figyelmébe, akik szeretik a kényelmet, és a luxust az otthonukban is. Szekszárdtól 3 perces autóút.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Őcsény
ID: #88317

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
A padlástér beépítéséhez CSOK 10+10 igényelhető! — Statikailag és esztétikailag egyaránt kifogástalan állapotú családi házat kínálunk eladásra Dunaföldvár csendes, barátságos részén. Az 1982-ben téglából és blokktéglából épült ingatlan 2014-ben teljes körű felújításon esett át, a masszív, erős falakat szigetelték, nemes vakolattal látták el, az eredeti nyílászárókat modern, hőszigetelt ajtókra, ablakokra cserélték. A 104 m2-es családi házban a tágas, világos nappalihoz 3 további kényelmes szoba kapcsolódik. A szobák padlózatát laminált padlóval, az egyéb helyiségeket pedig járólappal, illetve esztétikus mázas kerámiával burkolták, a falakat élénk, modern színekre festették. Az összközműves épület fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánokkal üzemeltetett központi fűtésrendszer gondoskodik. Az ingatlanba a kábeltévét, vezetékes telefont és internet is bevezették. A beton födémmel rendelkező épület padlástere beépíthető, újabb lakóhelyiségek kialakítására kínálva lehetőséget. A lakóház alatt elhelyezkedő szuterénben garázs, kazánház és tároló helyiségek kaptak helyet. A főépület mellett nyári konyha és kamra is kialakításra került. A 860 m2-es telken gondozott előkertet, udvart és konyhakertet találunk. A családi házat most rendkívül kedvező, a reális forgalmi értékénél alacsonyabb áron kínálja eladásra tulajdonosa. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #88212

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben