Egyéb (10)
 
Cserépkályha — Cserépkályha átrakását,épirését vállalom. Hivjon bizalommal.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dombóvár
ID: #112033

 
Tetődoktor — Ha beázik a tető vagy átrakná, ha csak javitaná hívja a tetődoktort bizalommal. Hétvégén is!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dombóvár
ID: #112032

 
Tetőjavítás, átrakás, új tető készités — Tetőjavítás, átrakás, új tető készités féltető javítás és készités. Hivjon bizalommal.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dombóvár
ID: #110990

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
4690. Vegyestermékkörű nagykereskedelem — Miért jó az alvállalkozás? -több céggel is lehet szerződni, dolgozhat párhuzamosan, saját kapacitásának függvényében. -eredményorientáltság, teljesítménykényszer jellemzi, amely a fővállakozó számára is előnyös, pl. A határidők betartása szempontjából. -a munkavégzés helye a saját eszközökkel, a saját telephelyen történik. -az alvállalkozó, mint közreműködő elvégzi a vállalkozóval kötött vállalkozási szerződésben meghatározott részmunkákat, részfeladatokat, de olyan eset is lehet, hogy a vállalkozó a teljes szolgáltatást az alvállalkozóval végeztetheti el. -speciális szaktudása és képességei révén van jelen a szervezetben hosszú távú elköteleződés nélkül. -mind a költségek, mind az eredmény világos a szerződő felek számára már a szerződés életbe lépése előtt. -az alvállalkozói kapcsolat hosszú távon fejleszthető. -az alvállalkozói stáb hatékonyan integrálható a fővállalkozóéba. -hatékonyság, több szerződés egyidejű teljesítése, több projekt egyidejű vitele. -a megrendelő nem áll vele közvetlen szerződéses viszonyban. -rendelkezik a teljesítéshez szükséges speciális műszaki és anyagi feltételekkel, a megfelelő szakmai képesítésű személyi állománnyal. -alkalmazottai rendelkeznek a feladat elvégzéséhez szükséges engedélyekkel. -az alvállalkozás alkalmazási területe rendkívül széles. A külföldi munkaerő előnyei -könnyebben megtalálható a megfelelő ember a megfelelő pozícióra -új tapasztalatot és szemléletet vihet pl. A csapatmunkába -a külföldiek mobilabbak, rugalmas a kínálat, ami a gazdaság számára csak előnyös -a belső munkaerő mobilitás szintje rendkívül alacsony -a külföldiek olcsóbban dolgoznak -az adott munkára nincs vagy kevés a hazai munkaerő, betöltik az űrt az adott munkaerő-piaci szegmensben -a hazai munkaerő nem megfelelően képzett -már vannak kész kapcsolati hálók -tisztességes, megbízható munkaerő -általuk tölthetők be a nem túl vonzó, és nem a legjobban fizetett állások -vállalkozóként való jelenlétük a munkaerőpiacon növeli a hazai munkaerő elhelyezkedési esélyeit is -hozzájárulnak egyes gazdasági ágak fejlődéséhez -a szociális rendszerre gyakorolt hatás sem elhanyagolható -rendkívül széles a kínálat, a megfelelő ember vagy emberek az adott pozícióra hamar megtalálhatóak

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Báta
ID: #110608

 
 
Házfelújítás — Villanyszerelés, Burkolás, festés, kartonozás, kőműves munkák egyhelyen, Reális áron hívjon bizalommal.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tolna
ID: #105402

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Hajápolási termékek — Az INSIGHT termékcsalád a természetes szépségápolást tükrözi. Azért született meg laboratóriumainkban, hogy összhangot teremtsen a növényi kivonatokban és olajokban rejlő ősi bölcsesség és azon etikus választás között, hogy szerves összetevőkkel dolgozzunk. A természet, városi értelemben, az inspirációnk forrása. Cím: 2600 Vác Széchenyi út 33.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Alsónána
ID: #103913

 
Víz fűtés szerelés! — Víz fűtés szerelés! Rövid határidővel vállaljuk víz szennyvíz fűtés rendszerek szerelését javítását átalakítását!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Gyönk
ID: #103696

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
HydraSound — Többféle ár/minőség kategória. Audiodharma Cable Cooker kábelbeégetés, egyedi fejlesztésű DRES nagyáramú kábel kondícionáló rendszer, ha a maximumot akarod kihozni a kábeleidből. A kettő együtt nagyon kedvező áron, a befektetés sokszorosát hozza. Készülékek, HTPC-k tápvonalainak kialakítása, tervezése, kivitelezése, több árkategóriában igény szerint.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Cikó
ID: #101003

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Felvásárlás — Amikor úgy dönt, hogy eladná, de költeni kéne rá, és nem szeretné, hívjon, és bízza ránk a helyre állítást. Alapul vesszük a jármű fellelt értékét, majd kiszámoljuk, mennyit kell rákölteni, és ami haszon még keletkezik, azt pedig elosztjuk. Dönthet úgy is, hogy a helyre állítás után mégis megtartaná, de ha mi nem tudjuk a megbeszélt időn belül eladni, akkor Mi fizetjük ki a bekerülési értéket. Bármilyen gépet, járművet vállalunk.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #95708

 
Tető építés, szigetelés, felújítás, tetőtér beépítés, előtető, terasz — Tető építés, szigetelés, felújítás, tetőtér beépítés, előtető, terasz, szaletli, stég, pergola, kocsibeálló és egyéb ácsmunkákat vállalunk számlaképesen!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tolna
ID: #88455

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben