Egyéb (4)
 
Víz fűtés szerelés! — Víz fűtés szerelés! Rövid határidővel vállaljuk víz szennyvíz fűtés rendszerek szerelését javítását átalakítását!

Név: Lickert Gábor
Lakhely: Gyönk
Tel: +36707014782
E-mail: lickertg77@gmail.com
ID: #103696

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
HydraSound — Többféle ár/minőség kategória. Audiodharma Cable Cooker kábelbeégetés, egyedi fejlesztésű DRES nagyáramú kábel kondícionáló rendszer, ha a maximumot akarod kihozni a kábeleidből. A kettő együtt nagyon kedvező áron, a befektetés sokszorosát hozza. Készülékek, HTPC-k tápvonalainak kialakítása, tervezése, kivitelezése, több árkategóriában igény szerint.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Cikó
ID: #101003

 
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Felvásárlás — Amikor úgy dönt, hogy eladná, de költeni kéne rá, és nem szeretné, hívjon, és bízza ránk a helyre állítást. Alapul vesszük a jármű fellelt értékét, majd kiszámoljuk, mennyit kell rákölteni, és ami haszon még keletkezik, azt pedig elosztjuk. Dönthet úgy is, hogy a helyre állítás után mégis megtartaná, de ha mi nem tudjuk a megbeszélt időn belül eladni, akkor Mi fizetjük ki a bekerülési értéket. Bármilyen gépet, járművet vállalunk.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Dunaföldvár
ID: #95708

 
Tető építés, szigetelés, felújítás, tetőtér beépítés, előtető, terasz — Tető építés, szigetelés, felújítás, tetőtér beépítés, előtető, terasz, szaletli, stég, pergola, kocsibeálló és egyéb ácsmunkákat vállalunk számlaképesen!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tolna
ID: #88455

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben