Egyéb (5)
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Dobos zenekart keres — Sziasztok! Keressem azt a zenész csapatót akik lalodalmas zenét játszanak.és azonnal dobosra van szükségük.

Név: Tóth Roland
Lakhely: Bonyhád
Tel: +36702541000
ID: #100077

 
Dobos zenekart keres — Sziasztok! Tóth Roland vagyok 50 éves dobos. Zenekarhoz lakodalmas zenét játszó csapathoz csatlakoznék. Távolság nem akadály. Részletekért hívjatok bármikor.

Név: Tóth Roland
Lakhely: Bonyhád
Tel: +36702541000
E-mail: ezel685@freemail.hu
ID: #99992

 
 
Reklám és referencia filmkészítést vállalunk — Tevékenysége, ill. szolgáltatása alapján, igénye szerint elkészítjük bemutatkozó filmjét, hogy Ön is profitálhasson, bármely szomszédos országok területén is Bővebb infó konkrét igény esetén e-mailre történő jelentkezéssel.

Lakhely: Szekszárd
E-mail: raduly.ildiko1965@gmail.com
ID: #97346

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Onecoin — ONECOIN a 2016 év legjobban jövedelmező üzlete! Hihetetlen sebességgel terjed a világon! Használd ki ezt a lehetőséget! Itt az idő, hogy megvalósítsd a félve őrzött álmaidat, terveidet!

Név: Etelka
Lakhely: Szekszárd
E-mail: ernyesne@gmail.com
Web: http://onecoinhungary.squeezefunnels.com/camilla01/
ID: #88607

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Keresek: agancsot vásárlok a jelenlegi legkorrektebb áron. Gím, dám, ő — Szarvas agancsot vásárlok kimagasló áron Magyarország egész területén kézpénz füzetésel! Bármilyen hullot agancsot megvásárlok lehett törött,rágott,lakoss,pudvás,trófea,fehér,régi padlás agancs nem számit digitális mérelegelés után kézpénz füzetés! Ha kisebb menyiségröl van szó akkor postai utonis megoldható a költségeket én állom! ha pénzre van szüksége nyugodtan hivjon bizalommal a nap 24órájában elérhetöek vagyunk.

Név: Tóth Tamás Zsolt
Lakhely: Bogyiszló
Tel: +36305804731
E-mail: agancs102@freemail.hu
ID: #88151

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben